Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-10-2017

Κριός
Η ημέρα σας είναι δύσκολη, καθώς επιβαρύνεστε με διάφορα άσχετα του αισθηματικού τομέα άγχη. Όμως, ο ερωτικός σας κόσμος δεν θα μείνει χωρίς να επηρεαστεί.

Ταύρος

Πρέπει να δείξετε κάποια προσοχή, σε σχέση με ορισμένες αποφάσεις σας. είναι πάρα πολύ σημαντικό το να διατηρείτε μία πιο ρεαλιστική εικόνα, ορισμένες φορές, ακόμα και στον έρωτα.

Δίδυμοι

Αν και μπορείτε σχετικώς εύκολα να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας, δυσκολεύεστε να το κάνετε αυτό σε ό,τι αφορά τα μεγαλύτερα σχέδιά σας, μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον .

Καρκίνος

Είστε σε μία φάση που τα ευγενή σας συναισθήματα εκδηλώνονται πολύ πιο εύκολα και γίνεστε ρομαντικοί και πολύ τρυφεροί. Είναι κατάλληλη ώρα για κάποια κίνησή σας.

Λέων

Είστε σε θέση να δείτε πράγματα εκεί που τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και σαφές. Συντονιστείτε λοιπόν με αυτή την αναλυτική πλευρά του εαυτού σας, περισσότερο αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Μην αγχώνεστε. Δεν είστε και την καλύτερη φάση για να δείτε πέρα από τα συνηθισμένα σας όρια, αλλά τώρα μπορείτε να ερμηνεύσετε το παρόν με ιδιαίτερη ευκολία.

Ζυγός

Αν είστε κάπως προσεκτικοί σε ορισμένες σας κινήσεις και δείξετε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην λεπτομέρεια, θα εντυπωσιαστείτε από το πόσα μπορούν να αλλάξουν.

Σκορπιός

Είστε θετικοί σήμερα, όμως είναι πιθανόν να βρεθείτε κουρασμένοι, από διάφορες άσχετες αιτίες, στο τέλος της ημέρας. Προσπαθήστε να αναζητήσετε τώρα τις ισορροπίες σας.

Τοξότης

Είστε σε μία πολύ καλή φάση για να κάνετε μία πιο φιλόδοξη και απαιτητική κίνηση στον ερωτικό τομέα, την οποίαν ίσως και να σχεδιάζατε από πιο πριν. Να είστε αισιόδοξοι και θετικοί.

Αιγόκερως

Προσέξτε πολύ και ακόμα περισσότερο! Είναι μία στιγμή που γενικότερες πιέσεις σας θα εξωτερικεύονται επί δικαίων και αδίκων, προσέξτε μην φανείτε εσείς οι άδικοι τώρα.

Υδροχόος

Δεν έχετε την ευκολία που θα θέλατε απέναντι στο να εξετάζετε λογικά τις καταστάσεις, οπότε μην ξεγελιέστε σε αυτή τη φάση, προσπαθήστε να είστε σταθεροί σε ό,τι ζητάτε.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να μην αφήσετε την ρομαντική και ονειρική σας πλευρά να φύγει, αλλά να δείξετε κάποια κατανόηση στην αναγκαιότητα ρεαλισμού, όχι για κάτι άλλο, παρά για να φέρετε εις πέρας τους ρομαντικούς σας στόχους
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.