Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός
Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους ερωτικούς, σε ένα πιο τολμηρό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Είστε πάρα πολύ ευνοημένοι στο να ζήσετε στιγμές περιπέτειας και μέσα από τον έρωτα να καταφέρετε να χαλαρώσετε σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα της καθημερινότητας.

Δίδυμοι

Να είσαστε σίγουροι πως το μεγάλο όπλο σας για σήμερα θα είναι η επικοινωνία, η οποία είναι μάλιστα και ένα προσόν που εκτιμάται ιδιαίτερα. Είστε ευγενείς και άμεσοι.

Καρκίνος

Μία στιγμή έντονου ερωτισμού αρχίζει να δημιουργεί συνθήκες για ορισμένα πιο ουσιαστικά βήματα αυτή την ώρα, πολύ πιο προωθημένα και θετικά, να είστε έτοιμοι για αλλαγές.

Λέων

Αν και η ημέρα είναι σε γενικότερο επίπεδο αρκετά θετική αυτή τη φορά, εσείς θα χρειαστεί να δείξετε μία προσοχή σε σχέση με τα όσα λένε και κάνουν άτομα του ευρύτερου κύκλου σας.

Παρθένος

Δεν έχετε κανέναν λόγο να απέχετε αυτή τη στιγμή από το ερωτικό παιχνίδι. Οι κινήσεις σας μπορεί αν είναι αργές, αλλά Στύγα-σιγά μπαίνετε δυναμικά στο κλίμα που πρέπει.

Ζυγός

Η ημέρα σας καλεί να αφήσετε πίσω ορισμένες ανησυχίες και άγχη και να διασκεδάσετε, επιτρέποντας ελεύθερα στην ερωτική σας πλευρά να εκδηλωθεί, νοιώστε άνετα.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί αν σας σταματήσει αυτή τη στιγμή. Έχετε αλλάξει κεφάλαιο. Μπαίνετε σε μία περίοδο που ο δυναμισμός και το μυστήριο θα κυριαρχούν επάνω σας.

Τοξότης

Από σήμερα μπαίνετε σε μία νέα τροχιά στην ερωτική σας ζωή . Εισέρχεστε βαθειά στον κόσμο της προσωπικής σας δύναμης και της ισχυρής θέλησης, που συνοδεύεται από αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Αν και δεν έχετε ησυχάσει απ’ ό,τι φαίνεται από διάφορα άγχη της γενικότερης περιόδου και ίσως μάλιστα εμφανίζονται και νέα, θα έχετε έναν δυναμισμό στον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος

Να είσαστε ο εαυτός σας. να γνωρίζετε όμως όταν κάνετε κινήσεις για να διευρύνετε τον εαυτό σας, παραμένετε ο ίδιος, απλά σε ένα άλλο επίπεδο. Μην φοβάστε να κάνετε τολμηρές κινήσεις.

Ιχθείς

Η ημέρα σε γενικότερο επίπεδο θα είναι αισθησιακή και θα έχει μία μεγάλη έφεση στην περιπέτεια και στην διασκέδαση. Μέσα στον ρομαντισμό σας, ζήστε αυτή την πλευρά του έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.