Θρίλερ με serial killer στην Φλόριντα

Ύστερα από τρεις ανεξιχνίαστους φόνους στην τάμπα της Φλόριντα, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων έλεγε: «Είστε πιθανοί ύποπτοι ή θύματα».

«Σε αυτό το σημείο όλοι είναι ύποπτοι» δήλωσε ο επικεφαλής των αρχών Brian Dugan απευθυνόμενος στους 400 κατοίκους της κοινότητας. Είχαν βρεθεί όλοι στη συνέντευξη Τύπου για μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων που έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Οι αστυνομικοί στην Τάμπα εξακολουθούν να ψάχνουν για τον άνθρωπο πίσω από τις 3 δολοφονίες σε μια γειτονιά. Τα θύματα δεν έχουν εμφανή σχέση μεταξύ τους εκτός από το γεγονός πως δολοφονήθηκαν σε απόσταση μισού μιλίου τις τελευταίες μέρες.

«Όλοι θέλουν να ξέρουν. Υπάρχει serial killer; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας Brian Dugan. Ελπίζουν ότι οι έρευνες θα φέρουν πρόσθετες απαντήσεις στο ανατριχιαστικό μυστήριο.

«Δεν ξέρουμε ποιος ήταν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρουμε ότι έχουν δολοφονηθεί 3 άνθρωποι σε απόσταση μισού μιλίου σε 10 μέρες. Περπατούσαν όλοι μόνοι τους».Τα θύματα του serial killer

Το πρώτο θύμα ήταν ο 22χρονος Benjamin Mitchell που πυροβολήθηκε στις 9 Οκτωβρίου. Περίμενε μόνος του σε στάση λεωφορείου κοντά στο σπίτι του. Δύο ημέρες αργότερα δολοφονήθηκε η 32χρονη Monica Hoffa δέκα τετράγωνα μακριά. Τρίτο θύμα ο Anthony Naiboa. Ο 20χρονος με αυτισμό πήρε λάθος λεωφορείο για το σπίτι του και πυροβολήθηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το πρώτο θύμα.Ο Dugan είπε ότι οι αστυνομικοί άκουσαν τον πυροβολισμό ενώ ερευνούσαν την περιοχή. Έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 20χρονο αλλά ήταν πολύ αργά. «Πιστεύουμε ότι συνδέονται οι φόνοι. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία στο μυαλό μας για αυτό».

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν δώσει λίγες πληροφορίες σχετικά με πιθανό ύποπτο. Πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Φαίνεται να περπατά κοντά στο σημείο που σημειώθηκαν οι δολοφονίες, φορώντας την κουκούλα από το φούτερ του.Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.