Η χαλαρή jazz μουσική στον έρωτα

Η ημέρα σήμερα δεν θα είναι και η πιο εύκολη. Είμαστε σε μία φάση που θα κουραστούμε αρκετά, αν προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε ένα καυτό μπάνιο και να βάλουμε στον υπολογιστή μας να παίζουν ορισμένα αξέχαστα κομμάτια της παλιάς jazz μουσικής. Η jazz έχει μεγάλο ερωτισμό και πρόκειται να μας τον μεταδώσει αν αφεθούμε σε αυτήν.
Οι κινήσεις μας μπορούν να κριθούν σε μεγάλο βαθμό από την μουσική που ακούμε, καθώς αυτή η μουσική πρόκειται να μας δημιουργήσει εκείνη την στιγμή ένα συγκεκριμένο κλίμα. Υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που όταν τα ακούμε μας θυμίζουν το αγαπημένο μας πρόσωπο, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Γιατί γίνεται αυτό; Διότι η μουσική καταφέρνει και καταλαμβάνει χώρο στο δωμάτιο, μας ακουμπά, αλλά ταυτόχρονα επηρεάζει πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας. Έτσι, έχουμε ένα «εντός-εκτός και επί τα αυτά» θα λέγαμε με την μουσική.

Γιατί όμως χαλαρή jazz; Διότι, αυτή είναι η μουσική που θα ξεκουράσει τώρα την αναστατωμένη μας ψυχή . Όντως, αναστατώθηκε από τις δύσκολες στο ερωτικό επίπεδο αστρολογικές όψεις. Ας πατήσουμε ορισμένα πολύ κλασικά ονόματα της jazz, όπως τον Louis Armstrong, την Nina Simone. Να προτείνουμε λοιπόν ένα δυνατό και ίσως κάπως μελαγχολικό: Dinah Washington-«Cry Me a River». Δυνατό κομμάτι που θυμίζει Τζέιμς Μποντ. Από την άλλη, το κλασικό και αγαπημένο «Sway» του Dean Martin. Και για όποιον ονειροπολεί από την επιρροή του Ποσειδώνα και βρίσκεται στον Παράδεισο, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, για να χορεύουμε νοητά «Cheek to Cheek». Για όποιους από την άλλη δεν μπορούν να διευκρινίσουν τα συναισθήματά τους, το «Take Five» του Dave Brubek ίσως είναι το κατάλληλο κομμάτι που σε πετάει εκεί που χρειάζεται.

Δοκίμασε την jazz και κάτι θα αλλάξει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.