Ο Bosco το μπιγκλ το έσκασε για να εξερευνήσει τον κόσμο. Όταν ο ιδιοκτήτης του κατάλαβε ότι το σκυλάκι του έλειπε, ο Bosco είχε ήδη χαθεί και δεν ήξερε πως να γυρίσει πίσω.

Ήταν μόνος και χαμένος, αλλά με τον καιρό κατάφερε να ακολουθήσει τα ένστικτα του και να επιβιώσει στους δρόμους για 764 μέρες. Κατάφερε να εντοπίσει κάποια εστιατόρια και περίμενε μέχρι να πετάξουν τα αποφάγια τους για να φάει.Αλλά αυτή η ζωή δεν άρεσε στον Bosco. Είναι κρίμα που κάποιες φορές σκύλοι χάνονται και οι οικογένειες τους δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Ο Bosco πιθανόν να ήθελε απλά να εξερευνήσει καινούριες μυρωδιές, αλλά σίγουρα δεν ήθελε να φύγει από την οικογένεια του.

Μετά από δύο χρόνια, ο Bosco μύρισε ένα νόστιμο σκυλίσιο φαγητό. Μια νύχτα σαν όλες τις άλλες, πήγε να βρει το φαγητό, αλλά συνέβη κάτι ασυνήθιστο, παγιδεύτηκε σε ένα κλουβί!

Ευτυχώς, αυτοί που τον παγίδευσαν δεν είχαν κακό σκοπό. Μετά από μια μικρή έρευνα κατάλαβαν ότι ήξεραν σε ποιον ανήκει! Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε μετακομίσει, αλλά αυτό δεν το σταμάτησε από το να του μιλήσει μέσω του FaceTime! Ένας εθελοντής έστησε τον υπολογιστή δίπλα στον Bosco!

Αν και δεν βρέθηκαν από κοντά, είναι τέλειο που ο Bosco βρήκε τον ιδιοκτήτη του ξανά!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.