Τι λέει για τις χωρισμένες ψυχές η σύνοδος Ερμή-Δία;

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να αποτελέσει μία πολύ σημαντική ευκαιρία για τα πρόσωπα τα οποία έχουν βγει από μία σχέση. Είναι μία στιγμή αισιοδοξίας, που θα καταφέρουμε να ξαναδούμε το χαμόγελό μας να επιστρέφει. Πέρα από το καθαρά όμως ερωτικό κομμάτι, που υπάρχει μέσα σε αυτή την όψη, ας δούμε τι λέει για την επαφή μας με τον/την πρώην σύντροφό μας.
Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ασχολείται πολύ με την επικοινωνία . Μας βοηθά στο να ξεφύγουμε από δύσκολες καταστάσεις και να καταφέρουμε να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός μας και θα μας υποστηρίξει έτσι ώστε να επιδιορθώσουμε ορισμένες μας σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Η επικοινωνία και η θετικότητα, η αισιόδοξη αντιμετώπιση, των πραγμάτων είναι στοιχεία βασικά. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε λοιπόν ορισμένες σχέσεις με τον/την πρώην μας σύντροφο. Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, καθώς τώρα μπορούμε να πετύχουμε το να επιδιορθώσουμε ορισμένες καταστάσεις, αν τα πράγματα μεταξύ μας τελείωσαν σε πλαίσιο έντασης και επιθετικότητας.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη σύνοδος δεν θα μας στερήσει το να υποστηριχθούμε και μέσα στο φλερτ. Η ιδιαίτερη ικανότητά μας στην επικοινωνία στρέφεται λοιπόν και προς αυτή την κατεύθυνση . Βέβαια, η επανασύνδεση είναι στόχος απαιτητικός, αλλά αυτή η όψη δεν θα μας αφήσει αβοήθητους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.