Χωρισμός και τετράγωνο Σελήνης-Άρη

Μεγάλη προσοχή σήμερα! Αυτή η όψη αναφέρεται σε κάτι που μας απασχολεί πάρα πολύ και δεν αναφέρεται αναγκαστικά στον χωρισμό, αν και το αποτέλεσμα αυτού που μπορεί να φέρει είναι ο χωρισμός . Αυτοέλεγχος, κατανόηση, μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκράτηση σήμερα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα, πολύ χειρότερα από έναν χωρισμό!
Για όσους αστρολόγους βρίσκονται στην αγαθή πλευρά είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε πως σήμερα κάνουμε έκκληση να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Η συγκεκριμένη όψη έρχεται να φέρει ακραίες εντάσεις, που οδηγούν τις καταστάσεις εκτός ορίων. Ακόμα και με μικρές αφορμές μπορεί ένας καυγάς να ξεκινήσει που λίγο αργότερα θα πάρει τεράστιες διαστάσεις και θα απειλεί όσους συμμετέχουν σε αυτόν.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε πως όσο και να έχουμε πονέσει από έναν άνθρωπο, θα πρέπει 100% να βρίσκεται το μυαλό μας σε εγρήγορση, ως προς το ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βλάψουμε κανέναν! Οι Κριοί και οι Καρκίνοι είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερα και κυρίως οι Κριοί. Πάντα μπορούμε να αποφύγουμε βέβαια τις αρνητικές επιπτώσεις της όψεις, αν είμαστε προσεκτικοί. Γι’ αυτόν τον λόγο ζητάμε το εξής: ξεπεράστε τα άστρα, γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις δύο ερχόμενες ημέρες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.