Επιστρέφει στο νεκροταφείο η Αστυνομία αναζητώντας το δολοφόνο της Δώρας

Στο σημείο από όπου άρχισαν όλα επιστρέφει η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον άνθρωπο που δολοφόνησε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο της δολοφονίας.

Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του κοιμητηρίου που έχουν στην κυριολεξία ξεσκονίσει για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Σε πρώτη φάση οι έρευνες στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα και έτσι τώρα αναμένεται να δοθεί η λύση από το σημείο του εγκλήματος.

Όσοι εργάζονται στο νεκροταφείο αλλά και οι καθημερινοί επισκέπτες του έχουν δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός για την ληστέψει και την δολοφονήσει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.