Πιάνει τελικά το να το παίξεις δύσκολη;

Αυτή είναι τελικά η ερώτηση, έτσι; Μάλιστα. Πιάνει τελικά το να το παίξεις δύσκολη; Μήπως η φάση ξενερώνει; Ναι, αλλά αν δεν το κάνεις, θα φανείς εύκολη και αυτό είναι χειρότερο. Χμ. Λοιπόν, ισχύουν και τα δύο. Το να το παίξεις δύσκολη μπορεί να πιάσει, μπορεί και να καταστρέψει τα πάντα. Ανάλογα. Όχι καλή μου, όχι ανάλογα με τον άνδρα, αλλά ανάλογα με το τι εννοούμε με τη φράση «να το παίξεις δύσκολη». Γι’ αυτό θέλουμε και την ανάλυσή μας.
Έχω φτιάξει ήδη τον καφέ, για να μην χάνουμε χρόνο, γιατί έχουμε πράγματα ιντριγκαδόρικα να πούμε. Κάτσε και άκου προσεκτικά, γιατί το φάρμακο θα γίνει φαρμάκι αν δεν ξέρεις την δοσολογία. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι αναγκαίο να το παίξεις δύσκολη. Αυτό θα κριθεί από τις καταστάσεις. Αλλά αν ο στόχος είναι δύσκολος και το φρούριο δεν πέφτει, πρέπει να κάνεις ιδιαίτερους χειρισμούς, αν θες να το δεις να γκρεμίζεται, σαν την κάρτα 16 της Ταρώ…τον Πύργο.

Αν το μόνο που κάνεις είναι να το παίζεις δύσκολη, θα είναι εύκολο να παρερμηνευτεί η συμπεριφορά σου και να θεωρηθεί πως είσαι αδιάφορη. Η γραμμή που χωρίζει το δύσκολη από το αδιάφορη, είναι το ίδιο λεπτή με τη γραμμή που χωρίζει τον έρωτα από τη φιλία-καταλαβαίνεις δηλαδή για πόσο δύσκολες καταστάσεις μιλάμε. Πρέπει λοιπόν να σου επιστήσω την προσοχή σε ένα πολύ σημαντικό σημείο. Ακόμα και όταν το παίζεις δύσκολη, θα χρειαστεί να μείνεις στο ερωτικό παιχνίδι, τότε και μόνο τότε η στρατηγική σου έχει νόημα.

Η ερώτηση είναι λοιπόν το πώς συνδυάζεται το να είσαι η δύσκολη της υπόθεσης και το να μένεις μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Η απάντηση είναι με το να βάλεις το μυστήριο . Μην είσαι μόνο η «δύσκολη». Να είσαι ταυτόχρονα και η γυναίκα μυστήριο. Αυτό θα σώσει στο άτομο που σε αφορά πως δεν μιλάμε για κάποια τυχαία περίπτωση. Κράτα λοιπόν το μυστήριο, μην το χαλάσεις. Με το να είσαι δύσκολη δεν εννοούμε να είσαι κακιά, αλλά να διατηρείς το μυστηριακό πέπλο επάνω σου, που σε κάνει πιο ποθητή, σαν ένας απαγορευμένος καρπός . Έτσι, θα μπουν στον κήπο σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.