Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα: τι μας περιμένει στον έρωτα;

Η όψη αυτή είναι κατά πολύ η όψη των κατεργάρηδων. Είναι πράγματι μία στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να κοιτάξουμε τα πράγματα και να αποφύγουμε την κίνησή μας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πρόκειται να ευνοήσει τις παρασκηνιακές κινήσεις στον έρωτα, κάτι πολύ επικίνδυνο που μπορεί να φέρει μεγάλα προβλήματα .
Τώρα είναι λοιπόν καλύτερο να διατηρούμε την επιφυλακτικότητά μας. Δεν είναι καλή η ώρα για να βασίζουμε τις κινήσεις μας σε συμβουλές και σε φήμες . Για παράδειγμα, είναι λάθος να αποθαρρυνθούμε, επειδή κάποιος μας είπε πως το πρόσωπο που μας αφορά δεν δείχνει και αυτό ενδιαφέρον για εμάς. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν ψέματα, τα οποία ίσως είναι και προσχεδιασμένα. Θα χρειαστεί να μειώσουμε γενικά την εμπιστοσύνη μας.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πως τώρα δεν είναι μία καλή στιγμή για αν δημιουργηθούν νέες σχέσεις. Η βάση στην οποία θα δημιουργηθούν θα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις το ψέμα. Σύντομα, ένας από τους δύο συντρόφους θα πληγωθεί και θα νοιώσει πως ο άλλος τον εκμεταλλεύτηκε. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε σήμερα;

Η καλύτερη στρατηγική είναι το να παρατηρήσουμε τις καταστάσεις. Ας κρατήσουμε την επιφυλακτικότητά μας, χωρίς βέβαια να θεωρούμε πως ό,τι μας λέει κάποιος είναι ψέμα. Ύστερα, σε δεύτερο χρόνο, ας δούμε πόσα από αυτά που ακούστηκαν σήμερα ήταν αλήθεια και πόσα ψέματα, ώστε να αξιολογήσουμε το ποιους έχουμε κοντά μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.