Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 35χρονης φίλης της. Κρεμόταν τόπλες από το αυτοκίνητο και έσπασε το κεφάλι της σε φανοστάτη. Η 35χρονη Natalia Borodina από τη Ρωσία βρήκε τραγικό θάνατο. Κρεμόταν τόπλες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της και έσπασε το κεφάλι της σε φανοστάτη. Είχε βγάλει το μπικίνι τη...
Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 35χρονης φίλης της. Κρεμόταν τόπλες από το αυτοκίνητο και έσπασε το κεφάλι της σε φανοστάτη.

Η 35χρονη Natalia Borodina από τη Ρωσία βρήκε τραγικό θάνατο. Κρεμόταν τόπλες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της και έσπασε το κεφάλι της σε φανοστάτη.

Είχε βγάλει το μπικίνι της και έκανε παιχνίδια στην κάμερα πριν το μοιραίο τροχαίο. Ήταν με τη φίλη της σε διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία.


Το τραγικό τέλος

Η 35χρονη φαίνεται να κρέμεται τόπλες έξω από το παράθυρο και να παίρνει πόζες ενώ τραβά βίντεο η 32χρονη φίλη της. Κάνει διάφορα παιχνίδια και γελά στην κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γίνεται η μοιραία σύγκρουση.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της. «Της άρεσε να δείχνει το γυμνό στήθος της ενώ η φίλη της οδηγούσε το αυτοκίνητο».
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.