Η αξία της εσωτερικής ανασκόπησης

Η ημέρα διαθέτει μία πάρα πολύ σημαντική όψη. Αυτή είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Τώρα λοιπόν βρίσκεται μπροστά μας μία εξαιρετική ευκαιρία και αυτή αφορά στο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση, να ψάξουμε βαθιά μέσα μας το τι κρύβεται πίσω από τα προφανή, ώστε να μάθουμε περισσότερα για τον ίδιο μας τον εαυτό, κάνοντας έτσι μία μεγάλη βουτιά στο υποσυνείδητο .
Η φύση του χρόνου-Κρόνου αφορά βέβαια στο παρελθόν . Με αυτό ασχολείται αυτός ο πλανήτης και με αυτό φαίνεται πως σχετίζεται ταυτόχρονα και η Σελήνη . Όταν μιλάμε για μία ενδοσκόπηση, δεν θα μπορούσαμε να εννοούμε κάτι άλλο από το να αναζητήσουμε το τι λένε για εμάς οι εμπειρίες του παρελθόντος μας. Έτι, καλούμαστε να επαναφέρουμε μπροστά μας, στο τώρα, το παρόν, τις θετικές και αρνητικές αναμνήσεις, που τελικά προσδιορίζουν το τι είμαστε.

Ο άνθρωπος στο παρόν του είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο εμπειριών. Αυτές λοιπόν οι εμπειρίες προσδιορίζουν το τι είμαστε, χωρίς όμως να το καταλαβαίνουμε. Όταν όμως έρθουμε σε επικοινωνία με αυτές τις εμπειρίες, καταφέρουμε να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά μας. Αυτό βέβαια είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Όμως τώρα, με το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου, δίνεται η σπουδαία ευκαιρία να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Ας μην την χάσουμε λοιπόν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.