Λεβέντης: Δεν θα υπερψηφίσω έναν νόμο που αντίκειται στη Φύση και στο Θεό

Η κατάργηση του νόμου για την ταυτότητα του φύλου εφόσον ψηφιστεί τις προσεχείς μέρες θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Δεσμεύομαι ότι θα καταργήσω το νόμο», είπε και εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του «δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη Φύση, στο Θεό και στις αξίες του Ελληνισμού». Είπε, ακόμη ότι επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει και πρόσθεσε ότι τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού. «Είμαι υπέρ στο να παίρνουν κοινωνικά επιδόματα, συντάξεις. Να έχουν ίσα δικαίωμα στην εργασία. Αλλά, άλλο αυτό και άλλο η Πολιτεία να επικυρώσει αυτό που θέλουν να είναι, ενώ δεν είναι», σημείωσε.

Αναφορικά με το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας θα πάει στις ΗΠΑ ως τουρίστας και θα γυρίσει ως τουρίστας».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.