Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: ερωτική καταπίεση

Το τετράγωνο που σήμερα το σύμπαν μας φιλοξενεί, σχηματίζεται από τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Η επιρροή του είναι όντως αρκετά έως πολύ αρνητική. Όμως, αν την γνωρίζουμε θα καταφέρουμε να αντλήσουμε μεγάλη προσωπική και εσωτερική δύναμη, που σύντομα θα επενδυθεί ιδιαίτερα. Μέσα από αυτή την όψη θα προσεγγίσουμε το ζήτημα της ανάγκης στον χωρισμό.
Ο Ήλιος λοιπόν βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η επιρροή του μας οδηγεί στο να εκμεταλλεύονται οι άλλοι άνθρωποι, οι «πονηροί», τις αδυναμίες μας. Αυτό θα το κάνουν μέσα από το να μας καταπιέσουν, όταν εμείς με διάφορους τρόπους τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Πόσες σχέσεις δεν αναγνωρίζουν ακόμα και στην καθημερινότητά τους αυτή την επιρροή. Πόσες σχέσης δεν έχουν το «δυνατό» και το «αδύναμο» μέλος; Αυτό είναι μία τραγική κατάσταση, η οποία οδηγεί τον έναν σύντροφο σε απόγνωση. Ποιο είναι όμως το χειρότερο; Πως το άλλο άτομο, το οποίο καταπιέζεται δεν καταφέρνει να πάρει την μόνη λογική και ορθή απόφαση: του χωρισμού.

Αυτή λοιπόν συνεχής καταπίεση λαμβάνει μία μεγάλη προέκταση, καθώς καταλήγουμε στο σημείο να καταπιεζόμαστε ακόμα και ως προς το να χωρίσουμε. Ο «σύντροφός» μας ασκεί ψυχολογικό πόλεμο, ώστε να μας αποδείξει πως χωρίς αυτόν είμαστε ένα μηδέν. Και αν τελικά πάρουμε την απόφαση, θα καταφέρει να μας κάνει να νοιώσουμε σαν να μπαίνουμε στα τάρταρα, ακόμα και αν υποδύεται το γλυκό και τρυφερό πρόσωπο.

Ε, λοιπόν, σου έχω νέα: δεν είσαι μηδέν, είσαι τα πάντα, διότι πάντα αυτός που καταπιέζει είναι εκείνος που δεν αξίζει τίποτα. Ελευθερώσου και κάντο τώρα, για να μην γυρίσεις να πεις ποτέ σου πως έχασες τα πιο όμορφά σου χρόνια για ένα καταπιεστικό άτομο, σε μία σχέση που σε πλήγωσε. Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε αυτό που πρέπει. Δεν σε ξέρω, αλλά η πίστη μου σε εσένα είναι περισσότερη απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τα άστρα λένε περισσότερα από όσα λένε τα λόγια. Ας τα εμπιστευτούμε. Δίας στον Πλούτωνα από τώρα και μέχρι τις 8 Νοέμβρη του 2018. τι σημαίνει αυτό; Δύναμη, θέληση, απόφαση. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Να πιστέψεις και εσύ στον εαυτό σου, όπως τα άστρα το κάνουν για εσένα ούτως ή άλλως.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.