Επίθεση Κούγια στον Σαββίδη

Σε κόντρα Κούγια - Σαββίδη εξελίσσεται πλέον το περιστατικό που είχε ο πρώτος με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα στο AEL FC Arena. O γνωστός ποινικολόγος προχώρησε την Κυριακή σε γραπτή επιθετική δήλωση κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Κύριε Ιβάν Σαββίδη,

Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι "χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας" είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο.

Αποτελεί δε και ακραία προσβολή προσωπικότητος και έχει ως συνέπεια μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Δεν περίμενα ποτέ ότι αντί να διώξετε χτες από τον μεγάλο ΠΑΟΚ αυτόν τον αληταρά ο οποίος έβριζε συνεχώς με τις χυδαιότερες φράσεις στα αγγλικά τις μάνες του προπονητού μας κ. Φυντάνη, του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας κάθε φορά που περνούσε μπροστά μας και όταν πήγα να τον ηρεμήσω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι αφού δεν χάσαμε, αυτός έβρισε και τη δική μου μάνα και μένα τον ίδιο.

Καταγγελία για την ανακοίνωση σας και για μένα και για τη διαιτησία θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ στα αρμόδια όργανα.

Λυπάμαι που μάλλον σας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποι σας στη Λάρισα, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στη Λάρισα είναι τόσο ευγενικό και ανεκτικό, που είχαν αφήσει τον Μπέο να κάνει βόλτες στο AEL FC ARENA, αλλά αυτά έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί».

Επίσης καταγγέλλει και ένα περιστατικό με τον Γιώργο Σαββίδη: «Να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδο μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες».

Υπενθυμίζεται ότι με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ακολούθησε μεγάλη ένταση, όταν ο Ελ Καντουρί κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ και είχε λεκτικό διαπληκτισμό με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ, Βασίλη Βάνη. Τότε ο Κούγιας, ο οποίος ήταν στο πάγκο της Λάρισας, γύρισε προς το μέρος του παίκτη του ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται και στη κάμερα του είπε: «Ποιον βρίζεις, ποιον βρίζεις» και εν συνεχεία τον έφτυσε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.