Μην με πιστεύεις, απλά κοίτα

Έτσι λέει το  εξαιρετικότατο και μεγαλομεγαλειώδες τραγούδι του Mark Ronson που καθιέρωσε εκ νέου τον τιτανοτρομερό Bruno Mars. Αλλά έτσι είναι, γιατί το ξέρει το παιδί όταν σου λέει «φωνάξτε το 100 και την πυροσβεστική, γιατί είμαι καυτός ο άτιμος» (σε ελεύθερη μετάφραση, προφανώς). Αυτό το τραγούδι δίνει μία μεγάλη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Μήπως μιλάει για το μεγάλο ζητούμενο στο φλερτ;
Φαίνεται λοιπόν πως κάπως έτσι είναι. Εδώ ο τύπος σου λέει «πρέπει να με φιλήσω, είμαι τόσο ωραίος». Ναρκισσισμός; Εδώ που τα λέμε και ο Νάρκισσος πριν να μπει μέσα στα νερά μια χαρά πέρασε, του λόγου του. Αλλά και πάλι, δεν είναι ναρκισσισμός. Το παιδί το έχει και μας καλεί όταν τραγουδάμε την ασματάρα του να το έχουμε κι εμείς. Και πολυλογούμε για το τι έχουμε και μας λένε: «τελικά τι είναι αυτό το κάτι που καυχιέσαι πως έχεις και κατέχεις;». Και εμείς τους απαντάμε: «Don’t believe me, just watch». Γιατί αυτό το κάτι που θέλει, που θα τον/την κάνει σαν τρελή να σε θέλει, το έχεις μέσα σου. Σε άλλους αυτό το κάτι είναι καλά κρυμμένο και γι’ αυτό νομίζουν πως δεν το έχουν. Και όμως! Το τραγούδι μας δίνει την απάντηση!

Λέει ξεκάθαρα: «Come on, dance, jump on it, if you sexy then flaunt it». Τι λέει λοιπόν ο ποιηταράς; Πως αν το ‘χεις ρε παιδί μου, τι το κρύβεις; Ποιος ο λόγος να κρύβεις το sexy που έχεις μέσα σου; δεν υπάρχει κανείς που να μην το έχει, απλά υπάρχουν κάποιοι που δεν το αναπτύσσουν. Βγες από τις κοινωνικές προτυπούρες, είμαστε αλλού πια, σε άλλη διάσταση.

Και περίτρανα και περήφανα, κράτα το μυστήριο . Σου λένε τι είναι αυτό τα κάτι για το οποίο ψωνίζεσαι; Και απαντάς: «Μην με πιστεύεις, απλά κοίτα». Δείξτους λοιπόν.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.