Δεν απαντάει στα μηνύματα ο πρώην

Του στέλνεις για έναν λόγο, για έναν οποιονδήποτε λόγο και εκείνος δεν απαντάει. Του στέλνεις στο facebook, βλέπεις ότι έχει το μήνυμά σου διαβαστεί και παρόλα αυτά εσύ του στέλνεις ξανά και ξανά. Κάνεις κάτι λάθος; Προφανώς και κάνεις! Μερικά λάθη δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνονται.
Μπορεί να μην στέλνεις βέβαια για να του ζητήσεις επανασύνδεση . Μπορεί να στέλνει για να του τα χώσεις, όμως ακόμα και εκεί εκείνος δεν απαντά. Και αναρωτιέσαι τι φταίει. Άκου λοιπόν τι φταίει. Το θέμα είναι πως εκείνος χρησιμοποίησε το ότι εσύ του έστειλες. Πώς το χρησιμοποίησε; Έκανε κάτι που του ήταν δύσκολο, δεν απάντησε. Καμιά φορά το δύσκολο είναι το να μην κάνεις τίποτα. Έτσι έκανε λοιπόν αυτός, σε άφησε να περιμένεις και να ελπίζεις, ώσπου τελικά είδες πως εκείνος δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον . Στην πραγματικότητα ενδιαφέρον υπάρχει. Τι πρέπει να κάνεις εύ από την πλευρά σου;

Εφόσον εκείνος δεν σου απαντά, πρέπει κι εσύ να σταματήσεις. Θα λέγαμε πως αξίζει να δώσεις αν όχι μία, το πολύ δύο ευκαιρίες. Σαν ένα παράδειγμα, θα μπορούσες να του στείλεις ένα μήνυμα στο facebook. Αν δεν απαντά να τον πάρεις τηλέφωνο. Μετά από κάτι εβδομάδες να του στείλεις ένα μήνυμα στο κινητό (και όχι στα social media). Αν μετά από αυτές τις κινήσεις δεν υπάρχει ανταπόκριση, μην ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί του. Δεν τον νοιάζει μία; Μην σε νοιάζει χίλιες! Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα πράγματα να ασχοληθείς, από κάποιον που παίζει με τα συναισθήματά σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.