Πώς επηρεάζει τις σχέσεις ο ορθός Πλούτωνας;

>Η ορθοδρόμιση του Πλούτωνα είναι πλέον γεγονός. Μπαίνουμε σε μία περίοδο κατά την οποία πολλά πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα. Όμως, καθώς αυτή η περίοδος προχωρά, έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτές τις δυσκολίες, για τους άλλους και τον εαυτό μας. Ο ρόλος που θ παίξει αυτή η διέλευση στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ σημαντικός. Θα χρειαστεί λοιπόν να προετοιμαστούμε κατάλληλα, διότι τα πράγματα δεν θα κυλίσουν και τόσο ομαλά.
Η επιρροή της ορθοδρόμισης θα διαρκέσει έως και τις 22 Απριλίου του 2018, κάτι που σημαίνει πως θα βιώσουμε τα αποτελέσματά της σε στάδια. Στόχος της είναι να φέρει στην επιφάνεια τα μεγαλύτερα προβλήματα του χαρακτήρα μας και τους πιο κρυφούς μας φόβους και ανασφάλειες, ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα. Στην αρχή, δεν θα είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και το κλίμα θα είναι βαρύ. Μία ερωτική σχέση είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξεκινήσει από τώρα να συναντά μεγάλους καυγάδες για μικρά πράγματα. Σύντομα όμως θα γίνει αντιληπτό πως πίσω από τα μικρά πράγματα βρίσκονται βαθύτερες αιτίες. Αυτές θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά με τον καιρό. Όταν αυτό γίνει, στο μέσο του διαστήματος της διέλευσης, θα τρομοκρατηθούμε από το πόσα πολλά απωθημένα υπήρχαν σε μία σχέση με το αγαπημένο μας άτομο ή και με τον εαυτό μας.

Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο όμως θα φανεί η ευεργετική επιρροή της ορθοδρόμισης, καθώς θα μας υποστηρίξει έτσι ώστε να βγούμε νικητές από την μάχη με τον κρυφό μας κόσμο. Δεν θα πούμε ψέματα, είναι πολύ πιθανον οριμένες σχέσεις να μην αντέξουν αυτή την περίοδο, διότι τα προβλήματα που κρύβονται "κάτω από το χαλί" μπορεί να είναι πολύ σημαντικά. Αυτό θα το παρατηρήσουμε σχετικά σύντομα και ακόμα και αν πονέσουμε για έναν χωρισμό, θα αντιληφθούμε την αναγκαιότητά του. Όμως, ταυτόχρονα πολλές σχέσεις θα καταφέρουν να ανανεωθούν από αυτή την αστρολογική φάση. Ανανεωμένοι θα βγούμε ούτως ή άλλως όλοι, είτε ξεκινήσουμε μία σχέση, είτε την ανανεώσουμε, είτε της βάλουμε τέλος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.