Ο απόλυτος οδηγός για να μην χωρίσεις ποτέ!

Φοβάσαι ότι μπορεί να χωρίσεις με το ταίρι σου; Τρέμεις στην ιδέα ότι μπορεί να πάει για τσιγάρα και να μην βρει το δρόμο να γυρίσει; Η ανασφάλειά σου παίρνει τέλος! Σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό για να μην χωρίσεις ποτέ! Και όμως, γίνεται! Δες τους εύκολους και δοκιμασμένους τρόπους για να μην βιώσεις ποτέ μα ποτέ τον πόνο ενός άκαρδου χωρισμού.
Μην κάνεις ποτέ σχέση

Πολύ δραστικό μέτρο. Δεν έχεις να φοβηθείς για καμιά απώλεια, αν δεν έχεις τίποτα να χάσεις: μείνει χωρίς σχέση για πάντα! Απόλυτη προστασία από ενοχλητικές ανασφάλειες!

Δέσε το γάιδαρό σου

Όταν λέμε δέσε, κυριολεκτούμε (δεν κυριολεκτούμε στο γάιδαρο, εδώ κάνουμε μια λεπτή χιουμοριστική μεταφορά και λέγοντας γάιδαρο εννοούμε το λατρεμένο σου ταίρι). Δέσε τον καλό σου, την καλή σου, με σφιχτά λουριά να μην τολμάει να ξεμυτίσει. Φυσικά μπορεί να έχεις κάποια προβληματάκια με τον νόμο, αλλά θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Τόνιζε συνέχεια στο ταίρι σου ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα

Μα τι όνειρα θα 'κανες

αν δεν ήμουν στο πλάι σου

κι αν τις νύχτες δεν άπλωνα

την καρδιά μου για μαξιλάρι σου

Εξαρτάται μου λες εξαρτάται

Αυτό το τραγούδι φτιάχτηκε για να ξέρεις τι θα λες κάθε μέρα στο ταίρι σου για να μη σου φύγει. Θα του λες ότι η ζωή δεν έχει νόημα χωρίς εσένα. Φυσικά, θα σου απαντάει ένα ψυχρό «εξαρτάται» που ουσιαστικά αποτελεί το μεγαλύτερο Χ όλων των εποχών, αλλά δε βαριέσαι, του τα λες εσύ πάλι από την αρχή μέχρι να τα εμπεδώσει.

Φύγε πριν σου φύγει

Δοκιμασμένη (αποτυχημένη, αλλά πάντως δοκιμασμένη) μέθοδος για να μην βιώσεις ποτέ απόρριψη . Φοβάσαι ότι θα έρθει η φθορά στη σχέση σου; Φοβάσαι ότι θα σε βαρεθεί το ταίρι σου; Κάνε βαλίτσες ενώ είστε ακόμα σε τέλεια φάση και εκδικήσου την όποια του τάση ανεξαρτησίας προκαταβολικά! Μπορεί να χάσεις μια υπέροχη σχέση, αλλά τουλάχιστον δεν θα ζεις με την ανασφάλεια ότι θα σε χωρίσει.

Υστερόγραφο: δεν γίνεται να σιγουρέψεις τις σχέσεις και τους ανθρώπους που αγαπάς. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ρευστές, μεταβαλλόμενες, είναι νεράκι και αέρας και φωτιά και αυτό είναι το τέλειο. Μην διαβάζεις οδηγούς για το πώς θα κρατήσει η σχέση σου για πάντα γιατί όλο σε κάτι κακοπροαίρετους σαν κι εμάς θα πέφτεις που θα σου κάνουν πλάκα (εμείς είμαστε οι καλές περιπτώσεις, όσοι υπόσχονται ότι έχουν το χρυσό χάπι για να μην χωρίσεις ποτέ και το εννοούν, να τους προσέχεις).
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.