Πάψε Πλέον να με Τυραννάς

Τη γνώρισες και αγαπηθήκατε με πάθος . Ήσασταν από την αρχή αυτοκόλλητες και δεν αντέχατε η μία χωρίς την άλλη. Είπατε από πολύ νωρίς το "σ' αγαπώ". Ζούσατε μια σχέση γεμάτη ευτυχία . Η μεταξύ σας επικοινωνία ήταν απλά τέλεια από την αρχή και ποτέ δεν σκεφτόσασταν πως υπήρχε η πιθανότητα να κάνετε ο ένας τον άλλο δυστυχισμένο. Ωστόσο οι άνθρωποι αλλάζουν και ακόμη πιο εύκολα αλλάζουν οι περιστάσεις. Λίγο το αγχωτικό πρόγραμμα, λίγο τα πολλά εμπόδια για να βρεθείτε μεταξύ σας, λίγο οι δύσκολες μέρες που σας βασάνιζαν, δεν αντέξατε άλλο και σπάσατε.
Σου το πρότεινε αυτή. Σου είπε πως θέλει να χωρίσετε. Εσύ δεν κατάλαβες γιατί. Το μόνο που είχε προηγηθεί ήταν ένας καυγάς, ένας καυγάς όπως όλοι οι άλλοι. Ωστόσο αυτό ήταν που δεν άντεχε. Οι εντάσσεις είχαν γίνει καθημερινότητα και γδέρνατε την αγάπη σας στον εγωισμό ώσπου δεν άντεξε άλλο και σκίστηκε στα δύο. Χωρίζετε κλαίγοντας και μην ξέροντας τι θα κάνετε από εδώ και πέρα μην έχοντας η μία την άλλη. Σκέφτεστε τα επόμενά σας βήματα, η κάθε μία μόνη της, αλλά δεν αντέχετε να είστε χωριστά. Και τώρα;

Τώρα δεν υπάρχει άλλη οδός από τη συγγνώμη . Θα ρίξεις τα μούτρα σου και θα απολογηθείς για ό,τι έκανες. Το πιο πιθανό είναι να το ξέρεις ήδη αυτό βέβαια, μιας και δεν έχεις καμία όρεξη να υπερασπιστείς τον εγωισμό σου εναντίων της. Θες απλά να ζήσετε μαζί. Θέλεις να γυρίσει πίσω και να είστε καλύτερα κι από τις πρώτες μέρες σας σαν ζευγάρι . Δεν είσαι σίγουρη αν γίνεται, αλλά είσαι σίγουρη πως θα προσπαθήσεις. Και θα το κάνεις. Θα τα καταφέρεις. Κάνε απλά λίγο υπομονή .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.