Οι ερωτικές δυνάμεις του Σκορπιού

Με δεδομένο το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, που θα κάνει επικυρίαρχο αυτό το ζώδιο για έναν χρόνο και έναν μήνα, είναι ευκαιρία να δούμε την ανάλυση των δυνάμεων του Σκορπιού. Η ανάλυση αφορά και όσους ανήκουν στο ζώδιο αυτό, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Σελήνη εδώ.
Η σχέση με την Αφροδίτη

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του 7ου και 12ου ζωδίου από τον Σκορπιό, συνδυάζοντας το νόημα των σχέσεων με το νόημα του 7ου και 12ου σπιτιού. Μετάφραση: Οι σχέσεις του Σκορπιού συχνά έχουν ως σκοπό όχι μόνο το σeξ αλλά μια βαθύτερη δέσμευση (7ος γάμος, δέσμευση). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σκορπιός δεν θέλει τις επιφανειακές σχέσεις! Αυτά είναι τα καλά νέα!

Τα κακά νέα είναι ότι η Αφροδίτη (αγάπη) είναι επίσης ο άρχοντας του δωδέκατου σπιτιού του Σκορπιού - ο οποίος κυβερνά τα μυστικά και τις υποθέσεις (στο κατώτερο επίπεδο)! Οι άνθρωποι του Σκορπιού, αν και είναι διατεθειμένοι να δεσμεύονται σε μακροχρόνιες σχέσεις (7ος), μπορούν επίσης να μπουν στον πειρασμό σε μια μυστική, ιδιωτική σχέση.

Πραγματικά στην αρχαία αστρολογία το δωδέκατο σπίτι κυβερνά τη σeξουαλική ιδιωτική ευχαρίστηση, οπότε για τον Σκορπιό είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε μια υγιή και πολύ πλούσια σeξουαλική ζωή, η οποία θα πρέπει να παραμείνει ιδιωτική (δωδέκατο σπίτι) ή αλλιώς η σχέση γάμου / μακροπρόθεσμης σχέσης  θα υποφέρει από παράνομες υποθέσεις, εξαπάτηση ή διαζύγιο (όλες κυβερνούνται επίσης από το 12ο σπίτι).

Εκτός και αν και οι δύο σύντροφοι έχουν δεσμευτεί να διατηρούν μια σταθερή, ικανοποιητική και έντονα ρομαντική σeξουαλική πρακτική, η οποία είναι τόσο δύσκολη, ο Σκορπιός είναι πολύ πιθανό να πάει σε μια σχέση 2ου και 3ου γάμου ή μόνιμου δεσμού.

Ένας τρόπος να διατηρηθεί αυτό το παραμύθι που λέγεται αισθησιασμός στη σχέση, είναι να οργανωθούν αποδράσεις σε πολύ χαλαρά, εξωτικά ή ρομαντικά περιβάλλοντα (12ο σπίτι) ή να ασκηθεί το ζευγάρι σε λιγότερο διεισδυτικό και πιο πνευματικό σeξ (12ο σπίτι) όπως το Karezza, το Tantric φλερτ, μια απαλή, αργή αγάπη που δεν επικεντρώνεται στον ορgασμό - με αυτόν τον τρόπο το σeξουαλικό πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι μετατρέπεται σε πιο πνευματική, βαθιά, μεταμορφωτική σύνδεση (δωδέκατο σπίτι) και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ακατάλληλο / μόνο δυναμικό / επικεντρωμένο στην ηδονή σeξ με βάση μόνο τα φυσικά πάθη, εξαντλεί τον βαθύ ρομαντικό δεσμό μεταξύ του ζευγαριού και μειώνεται η αγάπη με το χρόνο για έναν Σκορπιό. Για τον Σκορπιό αυτό οδηγεί σε διαχωρισμούς, διαζύγια ή προβλήματα στις σχέσεις.

Αυτή είναι η κατάρα και η ευλογία του Σκορπιού - η σeξουαλική ενέργεια στις σχέσεις, όταν ασκείται με βαθύ πνευματικό δεσμό, μπορεί να οδηγήσει σε εκστατικές καταστάσεις συναισθηματικής και ψυχολογικής δέσμευσης, τις οποίες κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να κάνει με τέτοια ένταση, αλλά αν οι πρακτικές ασκηθούν με εγωιστική πλευρά μόνο ή μπλοκαρισμένη με κάποιους τρόπους, αυτό θα οδηγήσει στην ανατροπή των μακροχρόνιων σχέσεών τους.

Το μυστικό για την ευτυχία του γάμου για τον Σκορπιό είναι μια τακτική πνευματική σeξουαλική ζωή, που συνδέεται βαθιά με το πνεύμα και επικεντρώνεται στην ανταλλαγή και την παράδοση στον άλλο, παρά στην εγωιστική ικανοποίηση. Η σeξουαλική ζωή του Σκορπιού θα πρέπει να είναι ιερή και μη-τυχαία, τότε θα προσελκύσουν τον καλύτερο σύντροφο ή θα βελτιώσουν τη σχέση τους.

Ο Σκορπιός συχνά προσελκύει βαθιά αισθησιακούς συντρόφους (η Αφροδίτη - ο πλανήτης του αισθησιασμού ορίζει το σπίτι των σχέσεών τους – που είναι ο Ταύρος), οι οποίοι είναι επίσης πολύ ελκυστικοί. Αλλά εξαιτίας της κακής χρήσης της σeξουαλικής ενέργειας (ειδικά στον τρόπο που επικρατεί κάτω από τη δυτική αντίληψη για τον έρωτα - μόνο για την ικανοποίηση), ο Σκορπιός καταλήγει συχνά σε μυστικές σχέσεις ή σε περισσότερους από έναν γάμους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.