Αφροδίτη στον Ζυγό: Καρμικά ταιριάσματα!

Λόγω του ότι η διέλευση της Αφροδίτης από την Ζυγό θα έχει μία αρκετή διάρκεια για να εδραιώσει αυτά τα οποία επιθυμεί, είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζουμε το ποια είναι τα ζευγάρια ζωδίων τα οποία θα ευνοηθούν περισσότερα μέσα σε αυτή την περίοδο. Εξαιτίας του ότι η Αφροδίτη έχει   νύκτια και ημερήσια κυριαρχία ευνοεί τα αντίθετα και τα καρμικά ταιριάσματα. Ας αναφέρουμε λοιπόν αναλυτικά τα ζώδια που ευνοούνται από 14 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου.
Κριός-Παρθένος: Η διέλευση φέρνει την απαραίτητη αρμονία που απαιτείτε, έτσι ο Κριός μαθαίνει τώρα να προσαρμόζεται και να χαλιναγωγεί τον εαυτό του. Η Παρθένος θα δει με καλό μάτι μια τέτοια αλλαγή και φύσει προσαρμοστική θα δεχθεί την ανάγκη του Κριού για μεταμόρφωση.

Ταύρος-Ζυγός: Η Αφροδίτη κυβερνά και τους δύο αυτούς αστερισμούς. Η αρμονία που φέρνει αυτή η διέλευση θα είναι πολύ πιο εύκολο να διευρυνθεί και να περάσει από την εσωτερική της πλευρά στην πτυχή που αφορά στην σχέση. Θα είναι μία πολύ σημαντική περίοδος γα την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης για αυτό το ζεύγος.

Δίδυμοι-Αιγόκερως: Η διέλευση μεταξύ άλλων θα χαρίζει και έναν διασκεδαστικό και πιο ανέμελο χαρακτήρα στα ζώδια, κάτι που ο Αιγόκερως το έχει ανάγκη και μέσα από αυτό θα ανανεωθεί και θα τονωθεί. Κάτι τέτοιο θα ευχαριστούμε πολύ την παιχνιδιάρικη διάθεση του αστερισμού των Διδύμων.

Καρκίνος-Υδροχόος: Ο Καρκίνος θα καταφέρει να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του και να αναζητήσει μία αλλαγή του τοπίου, μία ανανέωση, ακριβώς την στιγμή που ο αστερισμός του Υδροχόου πρόκειται να αναζητήσει την αλλαγή κεφαλαίου στον αισθηματικό του κόσμο. Τα δύο ζώδια θα συνεργαστούν άριστα ως προς αυτό.

Λέων-Ιχθείς: Ο αυθορμητισμός του Λέοντα είναι κάτι το οποίο οι Ιχθείς θαυμάζουν, όμως μπορεί και να καταλήξει να τους προκαλεί έναν φόβο. Τώρα όμως η φαντασία και η ονειροπόληση των Ιχθύων είναι ερωτική και αποκτά μία καλώς εννοούμενη επιθετικότητα, η οποία θα ταιριάξει τέλεια με το παιχνίδι που αναζητά ο Λέων .

Σκορπιός-Τοξότης: Οι Σκορπιοί τώρα θα ενδυναμωθούν σε έναν γενικότερο αγώνα που αυτή την περίοδο έχουν να κάνουν, που αφορά στην αντιμετώπιση φόβων και ανασφαλειών. Η διέλευση αυτή πρόκειται να τους υποστηρίξει αυτό και ο Τοξότης θα βρει τώρα σαν ευκαιρία το να προσφέρει και αυτός με τη σειρά του την στήριξη στον Σκορπιό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.