Γιατί έτσι!

Μια παλιά και πολύ συνηθισμένη ερώτηση από τους άντρες προς τις γυναίκες οι οποίες αποφάσιζαν να γίνουν μεταξύ τους ζευγάρι, είναι «μα γιατί βρε κορίτσια;». Η προφανής απάντηση βέβαια είναι «Γιατί έτσι!». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξηγήσει μια γυναίκα γιατί κάνει αυτήν την επιλογή είτε σταθερά είτε σε κάποια περίοδο της ζωής της.  Αλλά ας εξηγήσουμε λίγο στους αδαείς πόση πλάκα, τρέλα, ομορφιά, ερωτισμό έχει μια γυναικεία σχέση, έτσι, για να τους λυθεί η απορία.
Γιατί δεν μετριούνται τα σώματα με τα κιλά

Η τέλεια εικόνα που ναι και σώνει πρέπει να έχει μια γυναίκα σε μια ετερό σχέση, σε μια σχέση μεταξύ γυναικών πολύ απλά δεν υπάρχει. Οι γυναίκες μεταξύ τους αγαπάνε τον έρωτα σαν ευκαιρία επικοινωνίας, όχι σαν επίδειξη τέλειων σωμάτων.

Γιατί μεταξύ τους οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν ερωτικά

Αυτονόητο. Όλος ο καταπιεσμένος ερωτισμός των γυναικών ξεσπάει στην μεταξύ τους επικοινωνία, γιατί είναι και οι δύο από την Αφροδίτη. Και ξέρουν πού, πότε και πόσο να χαϊδέψουν, να φιλήσουν, να επιμείνουν. Α μα πια, ανεπίδεκτοι μαθήσεως άντρες!

Γιατί ένα παυσίπονο δεν είναι πολυτέλεια

Ξέρετε, και οι γυναίκες που ερωτεύονται γυναίκες έχουν έμμηνα. Μόνο που δεν χρειάζεται να δικαιολογηθούν επειδή πονάνε και θα έχουν με το παραμικρό κιχ ένα παυσίπονο και ένα ποτήρι νερό από την καλή τους γιατί καταλαβαίνει η μία την άλλη.

Γιατί ο έρωτας μπορεί να είναι και αστείος

Οι γυναίκες μεταξύ τους, τουλάχιστον όταν ξεπεράσουν τον πρώτο καιρό της αμηχανίας, γελάνε πολύ. Και γελάνε και στον έρωτα. Μην βλέπετε επιτέλους ιντερνετικές εκδοχές με γλυκανάλατες συνευρέσεις, αυτές τις φτιάχνει η βιομηχανία του θεάματος για τους άντρες. Στις δικές τους στιγμές οι γυναίκες γελάνε. Πολύ. Με την καρδιά τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.