Δίας/ Ήλιος στην Διακεκαυμένη Οδό: ερωτικές ανατροπές;

Με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό έχουμε μια παράξενη και τρομερά σημαντική για το ερωτικό πεδίο συγκυρία: και ο Ήλιος και ο Δίας, ταυτόχρονα, είναι στην λεγόμενη Διακεκαυμένη Οδό, τον χώρο μετά την 20η μοίρα του Ζυγού και μέχρι την 10η μοίρα του Σκορπιού. Είναι η περιοχή του ζωδιακού που φέρνει μοιραία πάθη, λάθη, απότομες μεταβολές, αλλά πόσο, πόσο μεγάλη έξαψη! Κάποια ζώδια θα ζήσουν αυτήν την ενέργεια στο απόγειό της, με καρμικές συναντήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, πολλή ζήλια, αλλά και πολύ δυνατά καρμικά μαθήματα.
Λέων – Τοξότης: Ο Λέων πρόκειται να επηρεαστεί ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη κατάσταση, αποκτώντας έναν έντονο εκνευρισμό. Ο εγωισμός του θα μεγαλώσει και θα γίνει αρκετά επιθετικός. Εδώ φτάνουμε σε αυτό που λέμε «αν κάνεις τον Τοξότη να φωνάξει φταις».

Ζυγός – Σκορπιός: Ο Ζυγός πρόκειται να αναπτύξει την ζήλια του αυτό το διάστημα, θα γίνει πιο απαιτητικός συναισθηματικά και αυτό θα έρθει σε μία φάση που ο Σκορπιός θα έχει ελάχιστη υπομονή . Έτσι λοιπόν, ο Σκορπιός δεν θα πάρει και πολύ θετικά αυτού του τύπου την συμπεριφορά .

Υδροχόος – Καρκίνος: Οι Υδροχόοι τώρα θα αποκτήσουν έναν επιπλέον δυναμισμό, ο οποίος αρχικά θα μπορούσε να κάνει τον Καρκίνο να αισθανθεί άβολα. Όμως, μία γερή σχέση θα καταφέρει να δει θετικά αυτή την κατάσταση, αν συμμετέχουν και οι δύο στην αναζήτηση της περιπέτειας.

Δίδυμοι – Ιχθείς: Οι Δίδυμοι τώρα θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον πήχη, έχοντας μία αγωνία να αποδείξουν το τι αξίζουν. Έτσι, θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν εντονότερα τις ανάγκες των Ιχθύων, οι οποίοι θα δεχθούν θετικά αυτή την κατάσταση.

Κριός – Αιγόκερως: Ο Κριός θα γίνει πιο ξεροκέφαλος, αν και ο ερωτισμός του θα είναι πολύ ανεβασμένος. Όμως, οι ανασφάλειες του Αιγόκερου και ορισμένες συμπεριφορές του κάπως κυκλοθυμικές, θα δημιουργήσουν εντάσεις στο ζευγάρι .

Παρθένος – Ταύρος: Ο ερωτισμός της Παρθένου θα κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση . Θα είναι σε θέση να εντυπωσιάσει, αλλά οι χειρισμοί θα είναι προσεκτικοί και μελετημένοι. Αυτό, σε ό,τι αφορά στον Ταύρο, θα έρθει σε αρμονική σχέση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.