Σχέσεις: φοβόμαστε το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης;

Αυτή η όψη πρόκειται να φέρει ορισμένες αναταραχές μέσα στην ημέρα μας, σε ό,τι αφορά κυρίως τον αισθηματικό μας κόσμο. Όμως, αν έχουμε υπόψιν το τι μπορεί το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη να μας φέρει, θα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό να ελέγξουμε τον εαυτό μας και να τον παρατηρήσουμε, ώστε να βρούμε την απαιτούμενη ισορροπία .
Αυτή η όψη θυμίζει κάποιες παλιές αμερικάνικες ταινίες, όπως η Gilda. Όσοι δέχονται την όψη συμπεριφέρονται σαν αυτό το κακομαθημένο κορίτσι, είναι αγενείς, διασκεδάζουν χωρίς νόημα και ακόμα και η διασκέδασή τους μπορεί να τους φέρει ναυτία. Ροπή προς τις οικονομικές σπατάλες και στα μεγάλα λόγια. Ακόμα και αν δηχθούμε αγάπη και κατανόηση, εμείς θα οργιστούμε περισσότερο, καθώς ωθούμαστε προς μία αυτοκαταστροφικότητα. Τα συναισθήματά μας θα είναι μπερδεμένα. Το πιθανότερο είναι να βρισκόμαστε σε ένα αισθηματικό σταυροδρόμι, το οποίο όμως μοιάζει περισσότερο με ψευδαίσθηση. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;

Έχοντας υπόψιν μας πως γνωρίζουμε το πώς πρόκειται να συμπεριφερθούμε, θα αναγνωρίσουμε αυτόν τον κακομαθημένο μας εαυτό να βγαίνει στην επιφάνεια και θα τον…μαλώσουμε. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να έχουμε την οποιαδήποτε ενοχή. Όμως, μπορούμε να αντιληφθούμε το πού οδηγούμαστε και έτσι να συμμορφώσουμε τον εαυτό μας. Τελικά, αυτή η όψη δεν είναι και καταστροφική, απλά θέλει τον χειρισμό της και την απαραίτητη ωριμότητα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.