Τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα: ρομαντισμός και μελαγχολία

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία πολύ σημαντική όψη, που αξίζει πολύ να αναφερθούμε σε αυτήν. Κατά την ερωτική μας προσέγγιση ή και μέσα στη σχέση μας, μπορούμε πολλές φορές να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας ν α συμπεριφέρεται με τους τρόπους που αυτό το τετράγωνο επηρεάζει. Δηλώνει μία ευαίσθητη πλευρά μας, την οποία πρέπει να αγκαλιάσουμε και να κατανοήσουμε.
Είναι αυτό το τετράγωνο μία κακή όψη; Τίποτα στην αστρολογία δεν είναι ποτέ κακό. Μπορεί να δυσκολεύει κάποιες καταστάσεις, αλλά πάντα κρύβει μία αλήθεια, την οποία αν γνωρίσουμε θα μάθουμε περισσότερα για εμάς και στην προκειμένη περίπτωση αυτό γίνεται άμεσα κατανοητό. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια την πολύ τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού μας. Αυτό βέβαια είναι κάτι το θετικό. Αλλά τίποτα στην αστρολογία δεν είναι άσπρο-μαύρο. Έτσι, εμείς δημιουργούμε μία τέλεια εικόνα για τον αισθηματικό μας κόσμο, η οποία όμως ποτέ δεν μπορεί πραγματικά να προσεγγιστεί, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Δεν θα πούμε και δεν θα κάνουμε κάτι κακό, στις περισσότερες περιπτώσεις. Όμως, πρόκειται να καταπιέσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας ανόητους που τόλμησαν να πιστέψουν πως θα μπορούσε η ζωή να είναι τόσο όμορφη όσο ελπίζαμε.

Αυτό το συμπέρασμα συνήθως θα αδικεί τα αγαπημένα μας πρόσωπα . Τι πρέπει όμως να κάνουμε από την πλευρά μας; Μπορούμε να δούμε την θετική πλευρά της όψης. Μπορούμε να αναζητήσουμε μέσα μας την ουσία της αγαπητικής τρυφερότητας και του ρομαντισμού. Δεν είναι καθόλου κακό να ονειρευόμαστε. Αλλά πρέπει ο ρομαντισμός μας να εμπεριέχει και το αγαπημένο μας πρόσωπο. Είναι όμορφο που δεν είναι όλα τέλεια, διότι έτσι βλέπουμε ότι είναι αληθινά. Ας ζήσουμε λοιπόν μέσα στον αληθινό έρωτα καις την αληθινή αγάπη .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.