Δε λες κουβέντα…

Ξέρεις πολύ καλά για ποιον τύπο μιλάω. Είναι το μωρό το μυστήριο, το περίεργο, που τα κρύβει όλα μέσα του. Ο γοητευτικός κρυψίνους που σου έχει πάρει τα μυαλά από την πρώτη μέρα. Με το που το είδες κατάλαβες τι παίζει: ήταν σκυφτός, σκεπτικός, σκεπτόμενος και σκεπτικιστής, με ένα βλέμμα που σκότωνε και τον Τζέρεμη τον Άηρονς από χιλιόμετρα. "Δεν μπορώ!", λες και μετά καταλαβαίνεις πως σε έχει ακούσει το μισό μαγαζί. Κάθεσαι πάλι στη θέση σου ντροπαλός, ενώ οι φίλοι σου πιστεύουν πως τρελάθηκες και σκέφτεσαι: "Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω πέσιμο!", ωστόσο περίμενε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Μπορεί ο τύπος να είναι ΤΟ κομμάτι και ναι, το στυλάκι του στοχαζόμενου διανοούμενου μπορεί να είναι υπερβολικά χοτ, ωστόσο, μη βιάζεσαι. Το ότι φαίνεται σκεπτικός εκείνη τη στιγμή δε σημαίνει αναγκαστικά πως αυτό που τον απασχολεί είναι η σχέση ανθρώπου και προϊόντος στην μοντέρνα κοινωνία, μπορεί το παιδί απλά να μην μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό που μόλις του ήρθε. Ακόμη χειρότερα, μπορεί να μην είναι καν σκεπτικός! Μπορεί απλά να έχει καούρα, ή να τον πονάει το νεφρό του και να έχει χρόνιο πρόβλημα. Αλλά πες πως ο τύπος είναι και σκεπτικός και τον απασχολεί κάτι πολύ εκλεπτυσμένο. Και πάλι παίζουν σημαντικά προβλήματα .

Φαντάζεσαι να κάνεις πέσιμο, να σου απαντήσει θετικά και να βγείτε ραντεβού; Ναι, μπορεί να είναι περιστασιακό το στυλάκι αυτό, αλλά παίζει να είναι και ο χαρακτήρας του. Στο πρώτο ραντεβού λογικά θα το βρεις το ίδιο γοητευτικό και σeξυ, ωστόσο μετά από δυο - τρεις φορές θα το βαρεθείς. Και φαντάζεσαι μια σχέση μαζί του; Ο τύπος θα είναι κλειστό βιβλίο. Δε θα μιλάτε ποτέ για τη σχέση σας, δε θα ξέρεις τα συναισθήματά του και δε θα επιβεβαιώνεται ποτέ η αγάπη του για σένα.

Αλλά τις σου τα λέω όλα αυτά; Ο τύπος είναι σωστός μάναρος και εσένα σου πέφτουν τα σάλια. Το πιο πιθανό είναι να μην με ακούς καν. Άντε, κάνε κίνηση και καλή επιτυχία, αλλά μην κλαις όταν μάθεις ότι ο τύπος απλά δε θυμάται αν έχει κλείσει το θερμοσίφωνα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.