Πανσέληνος στον Κριό: Οι πλανητικές επιρροές

Είναι η Πανσέληνος της Συγκομιδής ή η Πανσέληνος του Κυνηγού, όπως αναφέρεται ε πολλές πηγές, αυτή που θα ζήσουμε στις 5 Οκτωβρίου; Εξαρτάται τι εννοούμε συγκομιδή. Γιατί και ο Κυνηγός μαζεύει τροφή, απλά είναι λίγο πιο έντονη η έννοια του τι είναι εδώ «συγκομιδή» - και κρατήστε το αυτό γιατί θα έχει σημασία. Έτσι, στις 5 Οκτωβρίου στις 18: 40 Παγκόσμια Ώρα η Σελήνη στον Κριό αντιτάσσεται με ακρίβεια στον Ήλιο στο Ζυγό. Αυτή είναι η Πανσέληνο του κυνηγού. Και καλό είναι κανείς να μην είναι το θήραμα…
Το εξάγωνο του Κρόνου και του Δία ζει την τελική ημέρα της δόξας του. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει καλά τις ευλογίες του μέχρι τώρα, κάντε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις τελευταίες πέντε ημέρες να αξίζουν. Επίσης, ο Δίας είναι έτοιμος να εισέλθει στον Σκορπιό, και αυτό θα αλλάξει το σκηνικό για όλους τους ζωδιακούς εκπροσώπους για περίπου ένα χρόνο. Αυτό θα συμβεί στις 10 Οκτωβρίου και ο Δίας θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2018. Θα αναλύσουμε αυτήν την επιρροή σε μεταγενέστερες θέσεις, αλλά το αναφέρω, για να περιγράψω τις ενέργειες κάτω από τις οποίες σχηματίζεται αυτή η πανσέληνος .

Η δραστηριότητα του Χείρωνα

Ο Ερμής έπαψε να αλληλεπιδρά με τον Χείρωνα, αλλά ο Άρης και η Αφροδίτη σε ισχυρό συνδυασμό συνόδου στη Παρθένο, αντιτίθενται σθεναρά στον Χείρωνα αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουν να το κάνουν για πολλές ημέρες. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη θα συνεχίσει να αντιτίθεται στον Χείρωνα μέχρι τη Νέα Σελήνη και ο Άρης μέχρι το ακόμα περισσότερο. Ο ακριβής συνδυασμός της Αφροδίτης και του Άρη συμβαίνει σήμερα, στην πραγματικότητα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην επιρροή τους στον Χείρωνα για το υπόλοιπο του σεληνιακού μήνα. Φυσικά, και από την επιρροή της συνάφειας τους, η τελευταία είναι μια ευεργετική όψη, πολύ ερωτική, αλλά με σημασία όχι μόνον προσωπική αλλά και πανανθρώπινη, που φωνάζει κάντε και έρωτα και πόλεμο!

Τώρα, ο Κρόνος τονίζει πολύ δυνατά τον Χείρωνα μέσω ενός τετραγώνου. Αυτή είναι μια πολύ μακρόχρονη επιρροή και έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα είναι πολύ ισχυρή. Στις 2 Νοεμβρίου θα φτάσει στην αποκορύφωσή του και θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Θα συνεχίσει να είναι ενεργή η όψη μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, αλλά μετά τις 2 Νοεμβρίου δεν θα την αισθανόμαστε πραγματικά με καθημερινό τρόπο. Το να έχουμε τους δύο αυστηρούς δασκάλους σε δυσκολία μεταξύ τους δεν φαίνεται πολύ ευοίωνο, αλλά είναι δάσκαλοι. Δεν προσπαθούν να μας βλάψουν, αλλά να μας διδάξουν. Έτσι ας είμαστε πολύ πρόθυμοι να μάθουμε τα μαθήματά τους, ειδικά σε θέματα που αφορούν την διάθεση για περιπέτεια, που πρέπει να την χαλιναγωγήσουμε και στην τάση μας να χανόμαστε σε ανεδαφικά όνειρα, που μας βλάπτει.

Η δραστηριότητα του Πλούτωνα

Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι πολύ δραστήριος και με ωφέλιμο τρόπο. Οι δύο εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, ευλογούν τον Πλούτωνα με ένα τρίγωνο . Ο Άρης θα συνεχίσει να ευλογεί τον Πλούτωνα μέχρι την παραμονή της Νέας Σελήνης, ενώ η Αφροδίτη θα το κάνει μέχρι τις 11 του μήνα, την παραμονή του Πρώτου από τα Τρία Πεδία της Σελήνης. Σχετικά με τα αρνητικά, ο Πλούτωνας τονίζεται από τον Ήλιο μέσω ενός τετραγώνου, λίγες μέρες τώρα, και θα συνεχίσει να το κάνει, σχεδόν μέχρι ο Ήλιος να εισέλθει στον Σκορπιό στις 23 του μήνα. Το ακριβές τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα. Την 9η του μηνός, ο Ερμής επίσης θα βρει μέσω τετραγώνου με ακρίβεια τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ενεργή από τις 4 του μήνα και θα παραμείνει μέχρι τις 15.Όλη αυτή η δραστηριότητα του Πλούτωνα θα αυξήσει τα πάθη μας, τόσο σε σeξουαλικά θέματα όσο και σε άλλα, και μερικές φορές σε ανεξέλεγκτα επίπεδα. Αυτή η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και, αν και φαινομενολογικά δεν σχετίζεται με τη δραστηριότητα του Χείρωνα, προσθέτει σε αυτόν μια άλλη οπτική γωνία. Οι μαγικές ενέργειές μας θα είναι επίσης πολύ ισχυρές, αλλά και αυτές, μερικές φορές ανεξέλεγκτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές σκέψεις . Εστιάστε στα θετικά πράγματα και στο τι θέλετε. Αυτό που εστιάζουμε είναι αυτό που καλούμε στη ζωή μας. Αυτή είναι μια γενική αλήθεια, αλλά κάτω από την αυξημένη δραστηριότητα του Πλουτωνίου ενεργού πεδίου, αυτό είναι ακόμα πιο αληθινό.

Εξαιρετικά προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι πάσχουν από κατάθλιψη, μανιακή κατάθλιψη, αλκοολισμό, ή παρόμοιους εθισμούς, καθώς και όσοι έχουν τέτοιες τάσεις. Όλες αυτές οι συνθήκες μπορούν να γίνουν πολύ δραστήριες ακόμα και κάτω από μια ωφέλιμη ισχυρή δραστηριότητα του Πλούτωνα.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η τάση μας και η ανάγκη να αισθανθούμε ισχυρότερα και βαθύτερα συναισθήματα, επίσης αυξάνεται. Επιδιώκουμε να βρούμε ακόμα και πρόσκαιρους εραστές, με τρόπο που μπορεί να γίνει μανιακός. Θέλουμε να συνδεθούμε βαθύτερα με αυτό που έχουμε ήδη. Η επιρροή των δύο εραστών θα προσθέσει βάθος σε αυτές τις πτυχές, αλλά, ευτυχώς, θα βοηθήσει επίσης τις καταστάσεις να γίνουν αρκετά τυχερές ώστε να διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων μας. Αυτή η όψη θα γίνει αισθητή πιθανότατα πολύ περισσότερο από τον Καρκίνο, τον Ταύρο και τον Κριό. Ελάχιστα διαφορετικά για καθένα από αυτά, αλλά πιο έντονα από ό, τι για τους υπόλοιπους ζωδιακούς κύκλους. Η Παρθένος και οι Δίδυμοι θα αισθανθούν επίσης αυτή την όψη έντονα.

Η φαρμακευτική πρόοδος μπορεί επίσης να συμβεί. Καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται σε γήινο ζώδιο, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κοινό θα λάβει γνώση γι 'αυτή την πρόοδο, αλλά θα λάβει χώρα. Δεδομένου ότι τόσο οι θετικές όσο και οι αρνητικές επιρροές είναι ισχυρές, αυτό ισχύει και για τα παράνομα ναρκωτικά και τα δηλητήρια. Με μαγικό τρόπο, τα φίλτρα που κατασκευάζονται και χρησιμοποιούνται κάτω από αυτές τις επιρροές θα είναι πολύ ισχυρά και αποτελεσματικά.

Η πρόσθετη επιρροή του Κρόνου

Τέλος, ο Κρόνος λαμβάνει ισχυρές αγχωτικές όψεις. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνα με τον Κρόνο. Η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι ενεργή μέχρι τις 17 του μήνα και θα είναι ακριβής στις 8 Οκτωβρίου. Η ενέργεια του Άρη θα είναι ακριβής στις 11 του μήνα και παραμένουν ενεργά ατ αποθέματα αυτής της δύσκολης όψης μέχρι τις 30 του μήνα. Αυτά προσθέτουν ακόμα περισσότερο στο άγχος που ασκεί ο Κρόνος στον Χείρωνα και συνεπώς στη δραστηριότητα του Χείρωνα. Αναγκαστικά θα επανέλθουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική Πανσέληνο, που θα μας επηρεάσει σε μεγάλο βάθος χρόνου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.