Τα Γούστα τα Δικά σου τα Αλλιώτικα

Είναι μωρό τρελό και ξέφρενο και δεν μπορείς παρά να λιώσεις στη θέασή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, εάν τον κοιτάξεις για πολλή ώρα στα μάτια κινδυνεύεις να τυφλωθείς. Το στυλ, το λούκ κι η γοητεία είναι παρόντα συνεχώς και σε κάνουνε να τον ποθείς όσο περισσότερο χάνεσαι στην κουκλοσύνη του. Το παιδί είναι θεός ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε; Θες οπωσδήποτε να κάνεις κίνηση και μάλιστα όσο πιο γρήγορα μπορείς, μη σου τον φάει και κανένας άλλος.
Κάνεις λοιπόν την κίνησή σου και δεν πιστεύεις στα μάτια σου! Το μωρό έπεσε! Ο τύπος ανταποκρίνεται σαν τρελός στο κάλεσμά σου και φαίνεται να σε θέλει όσο τον θέλεις και εσύ. Κάνετε λοιπόν τα κουμάντα σας κι απομονώνεστε, σπίτι σου ή σπίτι του και αρχίζετε τις τρέλες. Μόνο που τότε καταλαβαίνεις πως ο τύπος είναι λίγο αλλόκοτος. Σου προτείνει αργά και σταθερά όλο και πιο περίεργες φάσεις και εσύ μη θέλοντας να πεις όχι, μιας και το παιδί είναι μανάρι τρελό, ενδίδεις και αποφασίζεις να ακολουθήσεις

[ads-post] Τότε τα πράγματα γίνονται όλο και πιο αλλόκοτα, ωστόσο από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις πως αντί να τρομάζεις, ή να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, θες να συνεχίσεις και να περάσεις μια βραδιά όσο πιο τρελή γίνεται. Κάπως έτσι λοιπόν, έχεις μυηθεί χωρίς καν να το ξέρεις ακόμα στον κύκλο της υπέρτατης γουστοσύνης.

Η φάση τελειώνει και νιώθεις πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Γουστάρεις τη ζωή σου που σου έκατσε τέτοιο σκηνικό και είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την ερωτική σου αναζήτηση . Έτσι λοιπόν κάθεσαι αμέριμνος σε ένα από τα κλασικά σου στέκια, μέχρι που κάποιο μωρό σε κοζάρει. Εσύ ενδίδεις και στη συνέχεια μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις που λίγο καιρό πριν πήρες. Περνάς στον επόμενο τα γούστα, τα δικά σου, τα αλλιώτικα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.