Πώς χωρίζει ο άνδρας Ζυγός;

>Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται πλέον στον Ζυγό. Ευκαιρίας δοθείσης, αποφασίσαμε πως είναι ώρα να εξετάσουμε λόγο τον Ζυγό στα άσχημά του. Είπαμε να δούμε πώς χωρίζει ο άνδρας Ζυγός, ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από προσωπική αρμονία, αλλά και από υπερβολές, εφόσον συχνά εσωτερικεύει τον θυμό και την οργή του, με αποτέλεσμα τα παράλογα ξεσπάσματα.
Γενικά, μέχρι ένας Ζυγός να σου πει πως θέλει να βάλει τέλος ε μία σχέση, ισχύει η φράση «και περιμένοντας περάσαν χρόνια». Ο Ζυγός αργεί πολύ να πάρει κάτι τέτοιες αποφάσεις . Δεν του αρέσει και πολύ να χαλάει το όμορφο κλίμα, ούτε να πληγώνει τους άλλου. Γενικά, η μεγάλη αναμονή ενός Ζυγού μέχρι να πάρει τελικά την απόφασή του, αποτελεί και απόδειξη πως δεν μεταπείθεται. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να πάρει από λόγια.

Παρ’ όλα αυτά, θα φερθεί με ιδιαίτερη ευγένεια και σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο που έχει απέναντί του. Δεν θέλει το τέλος να είναι άσχημο, προτιμάει να κρύψει κάποια δυσαρέσκειά του και να αποφύγει τις πολλές εντάσεις. Όμως, μπορεί η σύντροφός του να τον πιέσει. Εκεί, η ιδιαίτερη προσπάθεια του Ζυγού αν εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του έχει ως αποτέλεσμα να φερθεί με έναν τρόπο ίσως κάπως παράλογο. Αν θέλεις ειρηνικό τέλος της σχέσης σας μην τον πιέζεις πολύ, διότι αν εκραγεί, θα μετανιώσεις το επόμενο δευτερόλεπτο, παρακολουθώντας το τι μεγάλη οργή μπορεί να κρύβει μέσα του.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.