Σελήνη/Ερμής/Ποσειδώνας σε εξάγωνο: γίνεται καλύτερα;

Μία από τις πιο όμορφες και θετικές συμπτώσεις όψεων είναι σήμερα. Η Σελήνη σχηματίζει δύο εξαιρετικά τετράγωνο, το ένα είναι με τον Ερμή και τα άλλο με τον Ποσειδώνα. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με όψεις που θα μας φέρουν πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο και θα δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες για να αναπτύξουμε την ουσιαστική πλευρά του αισθηματικού μας τομέα.
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα μας κάνει γλυκούς, τρυφερούς και προσιτούς. Αν το τελευταίο διάστημα ορισμένα άγχη μας προσέγγισαν και έτσι γίναμε πιο απόμακροι, τώρα πρόκειται να χαλαρώσουμε και να εμφανίσουμε ένα πρόσωπο που θα είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμο. Το ότι είμαστε σε θέση να συμβουλεύσουμε το πρόσωπο που μας αφορά θα μας βοηθήσει στο να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας, μέσα στο οποίο θα υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία και το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα ανοιχτεί σε εμάς.

Από την άλλη λοιπόν έχουμε και το εξάγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα. Ας δούμε τα πράγματα με μία λογική, δηλαδή ας συνυπολογίσουμε και τις δύο αυτές όψεις. Εφόσον θα έχουμε το άνοιγμα, έπειτα έρχεται ο Ποσειδώνας σε αυτό το εξάγωνο να παίξει τον δικό του ρόλο. Θα υπάρχει κάποια αυτοθυσιαστική τάση. Θα δούμε τα πράγματα πολύ ώριμα και σοβαρά και σε ένα πολύ ρομαντικό πλαίσιο να έρθουμε σε αυτό που λέει το τραγούδι «το πρόβλημά μου όταν γίνει και δικό σου». Η κάθε μία από τις παραπάνω όψεις είναι πολύ θετικές και σημαντικές για τον έρωτα. Όμως, όταν συνδυάζονται, δίνουν κάτι πολύ δυναμικό, που γίνεται η αφορμή για μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική μας ζωή .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.