Για ποιον πρωτοκλασάτο παίκτη κάνουν στην ΑΕΚ τις ύστατες προσπάθειες

Η ηρεμία στην ΑΕΚ έχει επιστρέψει, παρά την προσωρινή τρικυμία που δημιούργησε ο αγώνας στην Τρίπολη και η ήττα από τον Αστέρα, με τον σύλλογο να επικεντρώνεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό. Όσον αφορά το πρώτο, ο «δικέφαλος» έχει ένα πρόγραμμα… βουνό το επόμενο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα κρίνει πολλά για τους στόχους του, ενώ στο δεύτερο κομμάτι, η πρωτοπόρος της Super League ψάχνει από έναν παίκτη για τα αριστερά της άμυνας και το για τη μεσαία της γραμμή, ενώ παράλληλα τρέχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων.

Η συνεργασία που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και «καίει» την Ένωση, είναι αυτή με τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συζητάει με οποιοδήποτε ομάδα εκείνος θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να κάνει σύντομα και αυτός μια προσπάθεια, ώστε να τελειώσει το θέμα με την ανανέωση συμβολαίου του Γιόχανσον. Είτε αυτό συμβεί με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο για την ΑΕΚ.

Ο νέος (και ταυτοχρόνως παλιός) τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αναμένεται να επιχειρήσει να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής με τον Σουηδό. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για μια τελευταία προσπάθεια να επέλθει συμφωνία. Εφόσον δεν βρεθεί κοινό σημείο επαφής, τότε η ομάδα θα κοιτάξει άμεσα την αντικατάστασή του, πιθανώς και να τον πουλήσει τον χειμώνα, έστω και για ελάχιστα -για την αξία του- χρήματα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.