Μια ματιά στο πλανητικό σκηνικό σε βάθος χρόνου

Όλος ο υπόλοιπος Οκτώβριος θα κινηθεί στον χορό των ενεργειών – και των παρενεργειών – που έχει επάνω στο γήινο πεδίο η Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Πρέπει να είμαστε ενήμεροι για όλο το βάθος της επιρροής που θα ασκήσει αυτή η σκοτεινή φάση τη Σελήνης στην ζωή μας. ας δούμε αναλυτικά πώς εξελίσσεται το πλανητικό σκηνικό μπροστά μας.
Οι αγχωτικές και ανείπωτες όψεις ηρεμούν

Η Αφροδίτη σταματά να πιέζει τον Χείρωνα. Ο Άρης τονίζει ακόμη έντονα τον Χείρωνα, αλλά αυτή η επιρροή μειώνεται καθημερινά και τελειώνει στο τέλος Οκτωβρίου. Μόνο η τετράγωνη επίδραση του Κρόνου στον Χείρωνα γίνεται ισχυρότερη και θα είναι ενεργή καθ 'όλη τη διάρκεια του Σεληνιακού μήνα και ακόμη περισσότερο. Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, για την ακρίβεια. Αλλά αυτή η όψη θα είναι προφανής στην καθημερινή μας ζωή, βασικά μέχρι την προσεχή πανσέληνο, και λίγες μέρες αργότερα. Έτσι, το άγχος του Χείρωνα έχει ήδη μειωθεί, και τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα.

Το άγχος του Κρόνου έχει επίσης ηρεμήσει και ακριβέστερα μετά τις 30 του μήνα, θα ηρεμήσει ακόμα περισσότερο. Καθώς ο Κρόνος πιέζει τον Χείρωνα, λιγότερο άγχος στον Κρόνο σημαίνει λιγότερη πίεση στον Χείρωνα. Στην πραγματικότητα, εκτός από τη Σελήνη που περιστασιακά πιέζει τον Κρόνο, ο Κρόνος δεν θα λάβει άλλες ισχυρές και μακροχρόνιες επιζήμιες επιρροές, μέχρι να διασχίσει τα σύνορα του Αιγόκερου στις 20 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι ένα δώρο ειρήνης από τα αστέρια . Ακόμη περισσότερο, υπάρχουν μερικές ευοίωνες όψεις του Κρόνου.

Η μόνη έντονα αρνητική όψη είναι η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του οπισθοδρομικού Ουρανού. Θα είναι ενεργή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Αυτό, κάπως σκοτεινιάζει το μυαλό, αλλά δεν θα αισθανόμαστε αυτή την όψη πολύ έντονα, καθώς κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ισχυρή, ο Ερμής είναι επίσης ισχυρός, με ωφέλιμο τρόπο. Ένας ισχυρός, ευοίωνος Ερμής καθαρίζει πάντα το μυαλό .

Ευοίωνη δραστηριότητα:

Η δραστηριότητα του Πλούτωνα, που σημάδεψε την πτώση της Σελήνης, έχει ηρεμήσει.. Καλύτερες όψεις έρχονται. Η Αφροδίτη θα πιέσει τον Πλούτωνα από τις 20 του μήνα έως τις 5 Νοεμβρίου. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια αρνητικά συναισθήματα, αλλά υπάρχουν καλές όψεις που ξεπερνούν αυτό το γεγονός, οπότε μπορούμε να νιώσουμε αυτό μόνο όταν η Σελήνη πιέζει τη Αφροδίτη ή τον Πλούτωνα. Επίσης, ο Πλούτωνας υποστηρίζεται από τον Ήλιο, και ούτως ή άλλως αυτό θα ανακουφίσει κάποια πίεση της Αφροδίτης.

Η δραστηριότητα του Δία θα είναι μάλλον δυνατή κατά τη διάρκεια αυτού του Σεληνιακού μήνα, και ακόμη περισσότερο, με θετικό και ευοίωνο τρόπο. Το να έχουμε το Τυχερό Αστέρι σε μια καλή διάθεση, είναι πάντα πολύ καλό πράγμα.

Ερμής και Δίας:

Ο Ερμής συγκαλεί τον σε σύσκεψη μέσω συνόδου Δία στον Σκορπιό και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τις 26 του μήνα. Αυτό θα αυξήσει τις πνευματικές, ψυχικές και σωματικές μας ικανότητες . Είναι μια καλή περίοδος για σπουδές όλων των ειδών. Ψυχολογία και παραψυχολογία ευνοούνται ακόμα περισσότερο. Δημιουργούμε και ενισχύουμε τις υπάρχουσες ικανότητές μας, καθώς και την εργασία σε νέες.

Μεταφυσικά βιβλία της λογοτεχνίας γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Οι συγγραφείς αυτών των θεμάτων θα αισθάνονται περισσότερο εμπνευσμένοι. Η λογοτεχνία και οι συγγραφείς ερωτικών και ρομαντικών έργων θα λάβουν παρόμοια ευλογία, αλλά πιθανώς όχι τόσο έντονα. Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

Η ικανότητά μας να επικοινωνούμε με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους μας βελτιώνεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επικοινωνούμε καλύτερα και βαθύτερα, και αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον καλύτερα και σαφέστερα. Η επικοινωνία με τα πνευματικά όντα ευνοείται επίσης από αυτή την επιρροή.

Ήλιος και Δίας:

Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Δία στον Σκορπιό, επίσης. Η ακριβής σύνδεση πραγματοποιείται στις 26 Οκτωβρίου. Αυτή η όψη είναι ενεργή από τις 13 Οκτωβρίου. Τώρα είναι ήδη αρκετά ισχυρή και θα είναι ενεργή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ημέρα του τρίτου τετάρτου της σελήνης.

Αυτή είναι μια περίοδος που θα νιώσουμε ικανοποιημένοι από τη ζωή μας. Είναι μια καλή περίοδος να συνειδητοποιήσουμε πόσο ευλογημένοι είμαστε και πόσα έχουμε επιτύχει. Σε κάποιο βαθμό, οι περιστάσεις θα φέρουν αυτό το συναίσθημα, αλλά η δουλειά θα μας ωφελήσει όχι μόνο κατά την περίοδο που η όψη είναι ενεργή, αλλά και πολύ αργότερα. Τουλάχιστον, προσθέστε αυτό το τελετουργικό χάριτος στην καθημερινή σας ρουτίνα .

Οι τιμές και τα βραβεία μπορεί να φτάσουν στο δρόμο σας, ειδικά για όσους ασχολούνται με τη λογοτεχνία, την ψυχολογία, την παραψυχολογία, τη μεταφυσική, τις επιχειρήσεις χρήματος. Για τους μαθητές των ίδιων θεμάτων, επίσης. Ακόμη και χωρίς τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, όλοι οι σπουδαστές θα μπορούν να έχουν μια πολύ παραγωγική περίοδο. Τα δύο τυχερά αστέρια που εργάζονται μαζί μας, μας δίνουν μερικές φορές την τάση να ξεκουραζόμαστε και να χαλαρώνουμε περισσότερο από ό, τι πρέπει, καθώς η καλή μας τύχη καλύπτει την έλλειψη προσπάθειας. Αποφύγετε αυτήν την παγίδα και θα έχετε μια πολύ παραγωγική περίοδο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.