Τρίγωνο Σελήνης-Ερμή και επανασυνδέσεις

Το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή είναι η όψη που μας οδηγεί στην αναζήτηση της αρμονίας. Έχοντας ζήσει ένα πλαίσιο δυσκολιών, τώρα παίρνουμε απόφαση το ότι πρέπει να αφήσουμε κάποια ασήμαντα πράγματα πίσω μας και να ασχοληθούμε με την ουσία της ερωτική μας ζωής, σε ένα πιο προωθημένο και ευχάριστο επίπεδο.
Καταλαβαίνουμε πως το νόημα στον έρωτα βρίσκεται μεταξύ άλλων στην αρμονική συνύπαρξη με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Με αυτή την πολύ θετική όψη καταλαβαίνουμε πως πραγματικά αξίζει το να πούμε ένα συγγνώμη, ρίχνοντας τον εγωισμό μας, με σκοπό να βελτιώσουμε καταστάσεις που οδήγησαν ακόμα και σε έναν χωρισμό. Αναλαμβάνουμε το δικό μας μερίδιο της ευθύνης και δεν θέλουμε τώρα αναγκαστικά να ακούσουμε την συγγνώμη από το άλλο πρόσωπο.

Δεν σταματάει όμως εδώ το τρίγωνο. Συνεχίζει, δίνοντάς μας μία μεγάλη ελευθερία κινήσεων και μία ισχυρή θέληση να έρθουμε πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο, στο οποίο θέλουμε να παρέχουμε ασφάλεια. Αυτή η διάθεση να προσφέρουμε προστασία εκεί που νοιώθουμε δυνατά συναισθήματα, μας οδηγεί στο να πάρουμε πολύ σημαντικές αποφάσεις που έρχονται να επιλύσουν καταστάσεις του παρελθόντος.

Σήμερα δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία του να εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη. Κυρίως όσοι έχουν διάθεση για επανασύνδεση, πρέπει να αξιοποιήσουν την θετική της επιρροή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.