Τα ζευγάρια της Νέας Σελήνης

 Νέα Σελήνη στον Ζυγό, νέοι έρωτες! Ωστόσο θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις και πρέπει να είστε προσεκτικοί, μιας και αυτό το νέο φεγγάρι συμβαίνει στην Διακεκαυμένη Οδό των καρμικών αποφάσεων, ενώ η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό δονεί τον άξονα των σχέσεων, και μάλιστα φέρνει ανατροπές. Πάντα βέβαια η Νέα Σελήνη είναι περίοδος πραγματοποίησης ονείρων, ειδικά στον Ζυγό που είναι το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών. Ας δούμε ποιοι είναι οι ευνοημένοι συνδυασμοί αυτού του φεγγαριού.
Ζυγός – Λέων: Ο Ζυγός τώρα προσπαθεί να έρθει σε ένα σημείο όπου θα βελτιώσει καταστάσεις και θα επανορθώσει ζητήματα του ερωτικού τομέα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει και στόχο του Λέοντα, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεργαστεί ως προς αυτό.

Κριός – Δίδυμοι: Οι Κριοί τώρα έχουν έναν ιδιαίτερο και ολοένα αυξανόμενο δυναμισμό. Οι Δίδυμοι από την άλλη δεν βρίσκονται τόσο σε μία φάση αναζήτησης της αρμονίας, αλλά περισσότερο της περιπέτειας. Αυτό θα δημιουργήσει ενθουσιαστικούς συνδυασμούς.

Τοξότης – Υδροχόος: Ο Υδροχόος θα είναι από τους αστερισμούς που θα δράσει πιο αποτελεσματικά σε σχέση με την δημιουργία αλλαγών στο πεδίο του αισθηματικού τομέα. Αυτό έρχεται να συναντήσει τον Τοξότη, ο οποίος αναζητά τώρα ορισμένες διεξόδους από περίπλοκες καταστάσεις.

Καρκίνος – Σκορπιός: Ο Καρκίνος πέρασε κάποιες εντάσεις και τώρα προσπαθεί πολύ δυναμικά να τις αντιμετωπίσει και να επιλύσει προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Αυτό θα συναντήσει τις προσπάθειες του Σκορπιού, ως προς το να αντιμετωπίσει τις δικές του ανασφάλειες, με αποτέλεσμα την αμοιβαία κατανόηση .

Αιγόκερως – Ταύρος: Ο Αιγόκερος για δικούς του λόγους δεν είχε τελευταία και τις καλύτερες ημέρες. Αυτό το στρες που τον κυρίευσε και η έλλειψη αυτοπεποίθησης έρχεται να τελειώσει σιγά-σιγά με την επιρροή της Νέας Σελήνης, και σε αυτή του την προσπάθεια ο Ταύρος θα παίξει τον ρόλο του ισορροπιστή.

Ιχθείς  - Παρθένος: Οι Ιχθείς βρίσκονται σταδιακά σε μία κατάσταση κατανόησης βαθύτερης των πραγμάτων και του εαυτού τους. Αυτό θα τους ρίξει σε έναν ρεαλισμό, τον οποίον όμως θα δεχθούν να αρμονικά. Αυτός ο ρεαλισμός μπορεί ακόμα και να ανακουφίσει την Παρθένο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.