Παραλειπόμενα του έρωτα και το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα

Ποια είναι αυτά τα παραλειπόμενα του έρωτα; Είναι φαίνεται αυτά τα οποία ισχύουν στον έρωτα ή καλύτερα, ισχύουν για τον έρωτα, και εμείς τα ξεχνάμε διαρκώς. Πρέπει να τα γνωρίζουμε; Μα, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, αν δεν έρθουμε σε επαφή με αυτά τα παραλειπόμενα, θα μείνουν παραλειπόμενα και εμείς πρέπει να τα μετατρέψουμε σε βασικά. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα.
Είναι λοιπόν ορισμένα πράγματα τα οποία δεν σκεφτόμαστε, ίσως λόγω του τρόπου με τον οποίον η κοινωνία μας εκπαιδεύει. Έχουμε μάθει να ανησυχούμε μήπως και αποδειχθεί πως δεν έχουμε πέραση. Προσπαθούμε να είμαστε σε σχέση όχι για την σχέση, αλλά για να μην είμαστε αδέσμευτοι. Δεν θέλουμε να μας χωρίσουν, αλλά προτιμάμε να χωρίσουμε εμείς τον σύντροφό μας. Μπορεί ο καλύτερος άνθρωπος να είναι απέναντι μας, αλλά εμείς δεν θα του μιλήσουμε.

Μένουμε προσκολλημένοι στις συνήθειες και σε διάφορα κοινωνικά πρέπει. Φαίνεται πως αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο σε μία σχέση είναι να ανεβάσουμε στο facebook από κοινού μία φωτογραφία με τον σύντροφό μας και να σκάσουν όσοι την δουν. Υπάρχει κάποια ειλικρίνεια σε αυτό; Μα, αυτό το ψέμα δεν καταντά τελικά να είναι ολόκληρη η ζωή μας; Δεν ζούμε σε ένα ψέμα; Και αν γίνεται αυτό, δεν καταντάμε και εμείς οι ίδιοι ψεύτικοι;

Να λοιπόν τώρα με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μία ωραία ευκαιρία. Μας δίνει την ευκαιρία να ονειρευτούμε. Τα όνειρα είναι ψεύτικα, ναι. Όμως, τελικά, αυτό το ψέμα καταλήγει να είναι πιο αληθινό από τον κόσμο που έχουμε δημιουργήσει. Γιατί; Διότι το όνειρο είναι ένα ψέμα που βασίζετε στις αγνές αλήθειες που κρύβουμε μέσα μας. Ας στραφούμε λοιπόν στο όνειρο, αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.