Στο Μάναρο κι Ακόμη Παραπέρα!

Είναι εκείνες οι άτιμες οι στιγμές που βλέπεις το μανάρι και αμφιβάλεις για την ύπαρξή σου. Δεν ξέρεις αν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου και να μιλήσεις όπως πρέπει, δεν ξέρεις αν έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις την υπέρμορφη κουκλοσύνη της ανωτερότητας ενός τέτοιου ανθρώπου. Θες απλά να τρέξεις να κρυφτείς. Δεν σκέφτεσαι καν το πέσιμο, σκέφτεσαι πόσο ευλογημένος ήσουν που είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις - ή κάποιες φορές απλά να δεις από απόσταση - ένα άτομο τόσο όμορφο, τόσο γοητευτικό και δυστυχώς τόσο απρόσιτο όσο αυτό που έτυχε να συναντήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη αυτοπεποίθηση βρε αδερφέ. Να έχεις το θάρρος να μιλήσεις κι ας μην κάνεις κίνηση.
Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες άλλες φορές που τα πράγματα γίνονται λίγο πιο επικίνδυνα. Αυτές δεν είναι άλλες από τις φορές που έχεις πεις: "Ε ναι, εγώ μπορώ με άνεση" και βουτάς κατ' ευθείαν στο ψητό, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρελαίνεσαι από το απίστευτο κάλος μεν, αλλά δεν δείχνεις τον απαραίτητο σεβασμό στο κουκλί που έχεις μπροστά σου. Αυτό είναι που σου κάνει και κακό. Δε λέω, θα κάνεις πέσιμο, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ένα τέτοιο πλάσμα, είναι αναγκαίο να έχεις σχεδιάσει πρώτα πολύ καλά τις κινήσεις σου, ώστε να έχεις μια πραγματική ευκαιρία και όχι μια ψευδαίσθηση αυτοπεποίθησης.

Όλα αυτά όμως σου διαφεύγουν και απλά βουτάς όπως ποτέ πριν για να κάνεις δικό σου τον κούκλο που έτυχε να αντικρίσεις και να ζήσετε μια αιωνιότητα μαζί, ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες τρία μιλισεκόντ νωρίτερα. Τότε είναι που τρως και τα μούτρα σου και κλαίγεσαι γιατί θεωρείς πως έγινες ρεζίλι. Μην αγχώνεσαι όμως, εκεί θα είναι οι φίλοι σου και εκεί θα είμαι κι εγώ να σου λέμε τις δικές μας θρυλικές ιστορίες αποτυχίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.