Νέοι έρωτες! Δες γιατί!

Μια βαθιά ερωτική και καρμική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δίνει καρμικό στίγμα στον έρωτα. Τόσο ο Σκορπιός όσο και οι Ιχθείς διαμοιράζουν το κάρμα στο γήινο πεδίο, και το κάρμα περνάει κυρίως μέσα από τον έρωτα. Ο Ερμής είναι το λογικό και αναλυτικό μυαλό, το οποίο συμμαχεί με το όνειρο-τον Ποσειδώνα-για να μας θυμίσουν ότι η αγάπη περνάει μέσα από όλη την ψυχή, σαν ηλεκτρικό ρεύμα υψηλού φορτίου. Δες γιατί γεννιούνται νέοι έρωτες σε αυτό το τόσο σημαντικό διάστημα.
Παρθένος – Σκορπιός: Τα δύο αυτά ζώδια έχουν πολλά να χωρίσουν. Όμως τώρα που οι κυβερνήτες τους συναντιούνται θα έχουν την ευκαιρία για περισσότερη επικοινωνία, μέσα από την οποία θα βρουν περισσότερα κοινά από ό,τι νομίζουν

Δίδυμοι – Ιχθείς: Αυτοί οι δύο αστερισμοί θα έχουν τώρα μια αμοιβαία αλληλοκατανόηση. Ο ένας θα είναι δίπλα στον άλλον και θα τον υποστηρίξει. Προσοχή: είναι μία στιγμή που αν αυτά τα δύο ζώδια ιδωθούν, πολλά μπορεί να συμβούν.

Ταύρος – Καρκίνος: Πιο ρομαντικά τώρα αυτά τα δύο ζώδια και βρίσκουν κοινό έδαφος στην ανάγκη για την εύρεση ενός πιο ασφαλούς συναισθηματικού πεδίου. Αν βρεθούν μαζί σε έναν καφέ, έχουν πολλά να πουν.

Ζυγός – Λέων: Ο Ζυγός τώρα θα προσπαθήσει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που είχε το τελευταίο διάστημα και θα δημιουργήσει μια νέα εικόνα. Αυτό έρχεται ακόμα και για να εντυπωσιάσει τον Λέοντα που έψαχνε να βρει ένα συνάμα δυναμικό και ευαίσθητο ζώδιο .

Τοξότης – Υδροχόος: Είναι μία στιγμή που ο Τοξότης θα πει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Υδροχόος βρίσκεται σε μία παρόμοια φάση, που ζητάει να κάνει αυτό που θέλει και όχι να εγκλωβίζετε σε καταστάσεις. Με βάση αυτό, θα εδραιωθεί μία νέα σχέση.

Κριός – Αιγόκερως: Ο Κριός θα αξιοποιήσει τον δυναμισμό του με τρόπο που θα γίνει ταυτόχρονα προστατευτικός απέναντι στο αγαπημένο του πρόσωπο. Αυτό θα έρθει ως μία λύτρωση από τον Αιγόκερω, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά αυτό το διάστημα και τώρα έχει ανάγκη από ασφάλεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.