Μου λέει πάμε για καφέ ο/η πρώην. Τι ζητά;

Σου στέλνει μήνυμα ή σε παίρνει τηλέφωνο ή πάλι σε πετυχαίνει σε τυχαία τσάρκα στα Πατήσια και σου λέει να κλείσετε για καφέ, να βρεθείτε να τα πείτε, ο/η πρώην; Και είπες το αμήχανο το «ναι» σου; τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και εσύ ψάχνεις να αποκωδικοποιήσεις αυτό το μήνυμα το κουλό. Εδώ είμαστε εμείς, να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις.
Για να ρίξουμε λοιπόν μία ματιά προσεκτική στην κατάστασή σου, αγαπημένε/η, γιατί το αξίζεις, για να μας επισκέπτεσαι. Που λες λοιπόν, ο/η πρώην μπορεί να ζητά ορισμένα βασικά πράγματα. Η μία περίπτωση είναι το να κρατά καλές αναμνήσεις και καταφέρνει-ή προσπαθεί-να σε δει φιλικά. Ο δεύτερος λόγος μπορεί να είναι το να μην έχει καταφέρει να σε ξεπεράσει και έτσι να προσπαθεί να σε δει ως φίλο/η, για να το πάρει αλλιώς. Η τρίτη περίπτωση είναι το να μην θέλει να σε δει, διότι προσπαθεί να σε ξεπεράσει, αλλά να μην αντέχει να συγκρατηθεί, με αποτέλεσμα να σου ζητά να βρεθείτε, όμως αν αυτό πάρει εκτάσεις, θα είναι δύσκολο και για τους δύο σας. η τέταρτη και προφανής περίπτωση είναι να θέλει να ξεκινήσει το παιχνίδι για μία επανασύνδεση . Η τελευταία, είναι να έχει προχωρήσει στη δική του ζωή αρκετά, ώστε να θέλει να σου τρίψει το ότι σε ξεπέρασε στα μούτρα, αν έχει όντως τέτοια κακία.

Από την πλευρά σου τι πρέπει να κάνεις; Να βρεις την λύση που εμπεριέχει όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Αν δεν αντέχεις να το δεις, πρέπει να ακυρώσεις. Αν όμως τελικά πας, ετοιμάσου για τα χειρότερα, δηλαδή για το ενδεχόμενο να θέλει να σου πλασάρει την καινούρια του ζωή. Βεβαιώσου λοιπόν πως μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο, ακόμα και αν δεν ισχύει για εσένα. Όμως, οι διαθέσεις σου πρέπει να είναι θετικές, διότι το ενδεχόμενο να ζητά επανασύνδεση μπορεί και να παίζει. Έτσι, αν εσύ δεν θες κάτι τέτοιο, μην πας ποτέ για καφέ, διότι θα έχεις πισωγυρίσματα.

Τώρα ξέρεις πώς παίζει η φάση. Η απόφαση είναι δική σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.