Χωρισμοί με τον Δία στον Σκορπιό; Δες ποια ζώδια αφορά!

Η διέλευση του Δία στον Σκορπιό θα μας συνοδεύσει για μεγάλο διάστημα, 13 ολόκληρους μήνες. Παρά τα μεγάλα θετικά τα οποία πρόκειται να μας δώσει, θα συνοδευτεί και με ορισμένες αρνητικές πτυχές, όπως η σκληρότητα, η έλλειψη ανεκτικότητας σε ορισμένες καταστάσεις, ορισμένες ζήλιες, καρμικά λάθη, κατάβαση στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα και άλλα πολλά. Εδώ, θα δούμε ποια ζευγάρια ζωδίων πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή για να γλιτώσουν τα χειρότερα, όπως έναν χωρισμό.
Ζυγός-Σκορπιός: Αυτό το ζευγάρι ζωδίων μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Ζυγός τώρα θα αναζητήσει την εσωτερική του δύναμη μέσα από την αρμονία, ενώ ο Σκορπιός αναπτύσσει και εξωτερικεύει τη δύναμή του. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι έντονες συγκρούσεις και εντάσεις.

Υδροχόος-Ιχθείς: Με την διέλευση του Δία στον Σκορπιό αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν μία διαφορά ως προς την στόχευση. Οι διαφορετικοί στόχοι που κάνουν στις ζωές των δύο συντρόφων μπορούν να δημιουργήσουν την κλασική περίπτωση του «έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες»

Δίδυμοι-Καρκίνος: Το κλίμα της ασφάλειας που ζητά ο Καρκίνος δεν θα μπορεί τόσο εύκολα να το δώσει ένας Δίδυμος, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει μεγαλύτερο βάρος σε προσωπικές του υποθέσεις. Αυτό θα εντείνει την ανασφάλεια του Καρκίνου, τον οποίον ο Δίδυμος θα κατηγορήσει πως σαμποτάρει την καριέρα του.

Τοξότης-Αιγόκερως: Οι Τοξότες, ένα ζώδιο που «αν το εκνευρίσεις φταις», θα γίνει πιο ευέξαπτο, λόγω της αύξησης της δύναμής του. Δυσκολεύετε το πρώτο διάστημα να βρει άκρη απέναντι στις νέες διαστάσεις του εαυτού του και αυτό θα βγάλει εκτός προγράμματος τον Αιγόκερο.

Λέων-Παρθένος: Ένας Λέων αυτή την περίοδο θα προσπαθήσει να αυξήσει τους στόχους του, θα έχει ανάγκη από περισσότερο χρόνο και θα θεωρήσει με μεγάλη ευκολία δευτερεύον ζήτημα την ερωτική του ζωή . Η Παρθένος δεν θα βρίσκει νήμα στην ύπαρξη ερωτικής σχέσης υπ’ αυτούς τους όρους.

Κριός-Ταύρος: Οι Κριοί τώρα προσπαθούν να βρουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για μία νέα αρχή, ανανεώνοντας καταστάσεις. Οι Ταύροι εύκολα θα αγχωθούν από ένα τέτοιο σχέδιο. Πιθανότατα, θα ευθύνεται για αυτό πως οι Ταύροι θεωρούν πως αυτά τα νέα σχέδια δεν τους αφορούν, με αποτέλεσμα να γίνουν ακραίες σκηνές ζηλοτυπίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.