Να εμπιστευτώ τον Ήλιο στον Σκορπιό;

Βάζουμε λοιπόν τις δύο αυτές λέξεις μαζί: Σκορπιός και εμπιστευτώ. Και τώρα γελάμε κλέφτικα. Αστειάκι αστρολογικό είναι αυτό και μάλιστα κακό χιούμορ, γιατί ό,τι και αν λέμε, ο Σκορπιός έχει ορισμένες ιδιαίτερες στιγμές που όχι μόνο σε κάνει να τον εμπιστευτείς, αλλά και να βασιστείς επάνω του. Ας δούμε όμως τώρα το εάν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ερχόμενη περίοδο, δηλαδή το διάστημα κατά το οποίο ο Ήλιος παραμένει στον Σκορπιό.
Ο Ήλιος ο ηλιάτορας εισήλθε μόλις στον Σκορπιό και θα ασκήσει την επιρροή του έως και τις 22 Νοεμβρίου. Είναι μία περίοδος δύναμης, όντως, αλλά και μυστηρίου. Και έρχεται η ερώτηση: μπορώ να εμπιστευτώ αυτή τη διέλευση; Μπορώ να εμπιστευτώ την είσοδο του Ηλίου στον Σκορπιό ή πρόκειται να μου φέρει φόβους, ανασφάλειες, δυσκολία στο να πάρω λογικές αποφάσεις και εντάσεις; Λογικές απορίες, διότι πολλές φορές αυτά είναι πράγματι ορισμένα χαρακτηριστικά του Σκορπιού και πρέπει  να τα λάβουμε υπόψιν μας, καθώς δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο. Κυνικότητα και ψυχρότητα όντως θα υπάρξει και θα χρειαστεί αν την αντιμετωπίσουμε. Ξεχνάμε όμως κάτι πολύ βασικό.

Όλα αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προκύψουν ακολουθούν γενικά μία δυναμική γραμμή. Εμφανίζονται ως αποτέλεσμα καταστάσεων και τελικά μέσα από αυτά το προβλήματα καταφέρνουμε να βρούμε την δύναμή μας. Βέβαια, η εσωτερική δύναμη είναι κάτι το οποίο ούτως ή άλλως ο Σκορπιός ευνοεί. Όμως ο Σκορπιός είναι μεγάλος δοκιμαστής, αρκετά συχνά. Έχει μία αυστηρότητα, λέγοντας πως για να λάβεις κάτι, πρέπει να το αξίζεις. Αν έχουμε λοιπόν υπόψιν μας πως διάφορες δυσκολίες που θα περάσουμε έχουν ένα τέτοιο νόημα, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να λάβουμε τα μεγάλα δώρα της περιόδου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.