Σχέσεις και αντίθεση Ηλίου-Ουρανού

Αυτή η όψη αφορά στους γενικότερους δρόμους της ζωής μας. Όμως, δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τον αισθηματικό μας τομέα. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ουρανού είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα, μία άσκηση εμπιστοσύνης, στην οποία άλλοι θα πετύχουν και άλλοι όχι. Μας καλεί να γίνουμε πιο προσεκτικοί και μας διακηρύσσει πως το να κρατάς μυστικά δεν είναι κακό.
Σε αυτή τη φάση θα σταθούμε σε μία από τις πολλές σημασίες και επιρροές αυτής της όψης. Θα μιλήσουμε λοιπόν για το ζήτημα των κινήσεων του παρασκηνίου. Σήμερα, με την αντίθεση ηλίου-Ουρανού, πρόκειται για πολλούς να συμβαίνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη τους, από άτομα του περιβάλλοντός τους. Προσοχή, σε αυτή την περίπτωση δεν εννοούμε τον/την σύντροφο κάποιου ατόμου, αλλά το περιβάλλον του. Άτομα που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο γενικότερο φιλικό πλαίσιο, μπορεί να κινούνται στο σκοτάδια εναντίον κάποιου προσώπου.

Τι μας λέει αυτή η όψη; Πως κάποιες φορές, όσα λιγότερα αποκαλύπτουμε, τόσο πιο ασφαλείς είμαστε. Αν έχει υπάρξει ένας καυγάς με το αγαπημένο μας πρόσωπο, αυτό είναι κάτι που μπορεί να μείνει μεταξύ των δύο συντρόφων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την τύχη να βρίσκονται κοντά σε φιλικά πρόσωπα άξια εμπιστοσύνης, υποστηρικτικά και έτοιμα να προσφέρουν την βοήθειά τους, ψυχολογικά και πρακτικά. Όμως, αυτό δεν ισχύει πάντα. Είναι σημαντικό να υπάρχει χώρος στην καρδιά και στο μυαλό μας για εμάς. δεν είναι πάντα σωστό να ακούμε τις συμβουλές τρίτων, που μπορεί να μηχανευτούν το κακό μας. Αυτό μπορεί να μην αναφέρετε σε κάθε περίπτωση, αλλά πάντα, η εχεμύθεια είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να διατηρούμε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.