Επανασύνδεση με τον Άρη από τον Ζυγό: με ποιον;

Η αλήθεια είναι πως ο άνδρας Κριός αυτή την περίοδο πρόκειται να παρουσιάσει ένα πιο ευγενικό και προσιτό πρόσωπο. Βέβαια, ορισμένα χούγια δεν φεύγουν εύκολα. Παρόλα αυτά, αξίζει, επ’ ευκαιρία της διέλευσης του κυβερνήτη του Άρη από τον Ζυγό σήμερα, να δούμε το αν ένας άνδρας Κριός είναι διαθέσιμος για επανασύνδεση .
Πράγματι ο άνδρας Κριός δεν είναι και το πιο ήρεμο ζώδιο . Γενικά, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό τον οδηγεί στο να εξαγριώνεται όταν μέσα σε μία ερωτική σχέση νοιώσει έναν εγκλωβισμό ή ζήλια . Ο Κριός είναι δύσκολο να δεχθεί ένα ερωτικό κάλεσμα για επανασύνδεση, κυρίως αν τον χώρισες εσύ. Ο εγωισμός του χτυπάει κόκκινο και δεν το παίρνει και πολύ ψύχραιμα. Θα το βρει σαν την χρυσή του ευκαιρία να σε εκδικηθεί και να ρίξει εκείνος αυτή τη φορά το άκυρο. Αυτό δεν είναι πάντα απόλυτο και ιδίως αυτή την περίοδο, κατά την οποία ο Κριός θα βρει ορισμένες ισορροπίες.

Τώρα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η καλύτερη περίοδος για να προσεγγίσουμε έναν άνδρα Κριό, για να στοχεύσουμε σε μία επανασύνδεση. Είναι η στιγμή που θα καταφέρει να έχει μία διπλωματία και να κάνει υποχωρήσεις. Εάν έχει κάποιος λοιπόν κατά νου να κάνει την κίνησή του, ας μην περιμένει τον Κριό και ας πάρει εδώ και τώρα την πρωτοβουλία, πριν να είναι αργά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.