Μανάρι μου τα κάναμε σαλάτα

Ήσουν με τη δικιά σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί αυτή τη στιγμή να λες πως η σχέση σας σε κούραζε, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν τόσο μονότονα και το ξέρεις. Πρέπει να παραδεχθείς πως τα πράγματα - ακόμη και στα δύσκολα - ήταν με τον δικό τους τρόπο υπέροχα. Ναι, υπήρχαν μέρες που ήσουν χάλια, έκλαιγες και ένιωθες υποτιμημένη μετά από έναν τσακωμό, αλλά αυτό - το πιστεύεις, δεν το πιστεύεις - συμβαίνει σε κάθε σχέση. Ο λόγος που την χώρισες ήταν επειδή τρόμαξες. Τρόμαξες επειδή πόνεσες πολύ, τρόμαξες επειδή δεν ήθελες το μέλλον σου να είναι έτσι από δω και πέρα, αλλά περισσότερο τρόμαξες επειδή ξέρεις πολύ καλά πόσο τέλεια ήταν η σχέση σας και δεν ήθελες να τελειώσει άδοξα έχοντας μισήσει η μία την άλλη.
Και έχεις τα δίκια σου, εννοείται αυτό. Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για τα συναισθήματά σου, ή κάποιες φορές την απουσία τους, όταν μιλάμε για τέτοια θέματα. Δεν είναι η απόφαση που είναι λάθος, είναι ο αφορισμός του παρελθόντος που κάνει τα πράγματα να πονάνε. Αφού το ξέρεις πολύ καλά πως όλα ήταν τέλεια μεταξύ σας. Τέλεια δε σημαίνει πως δεν υπήρχαν άσχημες στιγμές, τέλεια σημαίνει πως ποτέ και με καμία δεν ένιωσες έτσι. Μπορείς να το αρνείσαι όσο θες, αλλά οι στιγμές που πέρασες μαζί της είναι μερικές από τις καλύτερες της ζωής σου.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να σου αλλάξω γνώμη για τον χωρισμό. Την έχεις αλλάξει μόνη σου προ πολλού. Πριν καν αποφασίσεις πως θέλεις να χωρίσεις ίσως… Ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να λες, μέσα σου ξέρεις πως υπάρχει ένα κενό που χωρίς εκείνη δεν πρόκειται να γεμίσει. Κάποια μέρα λοιπόν, αργά ή γρήγορα, θα σηκώσεις το τηλέφωνο, θα βρεις μια διασκεδαστική δικαιολογία για να την πάρεις - το ότι έχασες την γάτα σου για παράδειγμα - και χωρίς να ρίξεις, ούτε για μια στιγμή τον εγωισμό σου, θα κάνεις την κοπελιά να νομίζει πως η ίδια πρότεινε και εσύ απλά συμφώνησες στο να είστε και πάλι μαζί. Δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο θα τα ξαναβρείτε, σημασία έχει ότι η σχέση σου είναι πάλι ζωντανή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.