Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου: οδηγίες επιβίωσης

Δύσκολη αυτή η όψη, δύσκολη πολύ. Πόσο δύσκολη; Τόσο, που καλύτερα να κλειστείς σε ένα γραφείο για 12 ώρες ασταμάτητα να δουλεύεις, παρά να βγεις έξω και να αντιμετωπίσεις την αισθηματική πραγματικότητα. Οι χειρισμοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και ιδιαίτεροι, έτσι όπως θα τους εξηγήσουμε παρακάτω. Αλλιώς παραμονεύουν τα χειρότερα, ακόμα και ένας χωρισμός .
Γιατί λοιπόν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα; Όταν η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, τότε πρόκειται να γίνουμε πολύ πιο επιθετικοί. Αποκτούμε μία εμφανή ψυχρότητα απέναντι στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Όμως, το δύσκολο πράγμα της κατάστασης είναι αυτό που φαίνεται ταυτοχρόνως και το πιο απλό. Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν υπάρχει κάποια βαθύτατη αιτία πίσω από την ενοχλητική μας συμπεριφορά-η από την συμπεριφορά που κάποια ζώδια θα δείξουν. Αντίθετα, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο έχουμε αυτές τις αντιδράσεις, καθώς είναι παράλογες. Αυτό, το οποίο κάνει την όψη να φαίνεται αδύναμη ως προς τα αποτελέσματά της, τελικά την κάνει πολύ επικίνδυνη για μία σχέση.

Το ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από αυτό σημαίνει πως όσο και αν συζητήσουμε με το αγαπημένο μας πρόσωπο, άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε. Κάποιος όμως που δεν γνωρίζει αστρολογικά την επεξήγηση αυτών των συμπεριφορών, θα προσπαθήσει να συζητήσει με το αγαπημένο του πρόσωπο, για να ερμηνεύσει την κατάσταση. Αυτό μπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Η όψη είναι τόσο δυνατή, που μπορεί σε τέτοια κατάσταση να προκαλέσει ακόμα και έναν χωρισμό.

Συμβουλή λοιπόν προς τους ναυτιλομένους στα κύματα αυτής της όψης: καλύτερη λύση είναι να δείξετε κατανόηση και να μην προσπαθήσετε να επιλύσετε την κατάσταση. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, με την εργασία σας ή με ό,τι μπορεί να σας κρατήσει μακριά από την επικοινωνία . Με το πέρας της επιρροής της όψης, γυρίστε πίσω στην επικοινωνία και θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.