Όχι χωρισμός, επανασύνδεση! Δες ποια ζώδια αφορά!

Έρχονται θυελλώδεις επανασυνδέσεις! Η ημέρα είναι θεμέλιο μιας περιόδου περίπου μιας εβδομάδας όπου όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τις σχέσεις τους! Θέλετε μια επανασύνδεση; Αμ’ έπος, αμ’ έργον! Ειδικά σήμερα, με την συζυγία Ήλιου-Σελήνης-Ερμή και Δία στην ζωδιακή περιοχή Ζυγού-Σκορπιού, ανοίγουν παράθυρα για θυελλώδεις και παθιασμένες επανασυνδέσεις. Ας δούμε ποια ζώδια ευνοούνται πολύ.
Ζυγός – Σκορπιός: Εφόσον η συζυγία γίνεται στην περιοχή Ζυγού-Σκορπιού, δεν θέλει και ερώτημα για το κατά πόσον παίζεται εδώ κάποια επανασύνδεση . Τα δύο ζώδια προσπαθούν να βρουν την γαλήνη, θέλουν να ξεφύγουν από τις εντάσεις και έτσι θα βρουν ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος – Λέων: Τα δύο ζώδια προσπαθούν τώρα να βρουν μία ισορροπία, μεταξύ του εαυτού τους και των άλλων. Θέλουν να πάνε πίσω τον εγωισμό τους, διότι νοιώθουν ένοχα για καταστάσεις στις οποίες φέρθηκαν εγωιστικά. Φανταζόμαστε όλοι πώς θα ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ των δύο…

Δίδυμοι – Τοξότης: Τα δύο ζώδια είναι αυτά που θα αναζητήσουν την δύναμή τους και θα προσπαθήσουν να την εξισορροπήσουν για χάρη ενός προσώπου αγαπημένου. Αυτό είναι κάτι που τελικά θα φέρει αναμνήσεις και ενδιαφέρουσες καταστάσεις είναι αναμενόμενες.

Παρθένος – Κριός: Η Παρθένος θέλει να χαλαρώσει, να σταματήσει την υπεραναλυτικότητα. Θέλει ένα άτομο που θα μπορέσει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση . Το πρόσωπο αυτό είναι ο Κριός, που θα παίξει αυτόν τον ρόλο, εμπνέοντας ταυτόχρονα και ένα αίσθημα ασφάλειας, με τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ιχθείς – Αιγόκερως: Τα δύο αυτά ζώδια βρίσκονται σε μία ίδια φάση, αλλά από διαφορετική εκκίνηση. Οι Ιχθείς πέρασαν ορισμένες απογοητεύσεις που τους έκαναν να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις. Από την άλλη, ο Αιγόκερως αντιλαμβάνεται πως πολλές εκτιμήσεις του έπεσαν έξω. Και οι δύο θα συναντηθούν στον δρόμο προς αυτή την αλλαγή.

Ταύρος – Υδροχόος: Ο Υδροχόος έχει κουραστεί από το να κυνηγάει την αλλαγή. Δεν θα σταματήσει να την επιδιώκει, αλλά αυτή τη στιγμή την αναβάλει, γιατί έχει ανάγκη για ένα διάλλειμα. Εκεί, θα συναντήσει τον Ταύρο που δημιουργεί τώρα το κατάλληλο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό που δεν ξέρει όμως ο Υδροχόος είναι πως η αλλαγή τον βρήκε, όταν σταμάτησε να την κυνηγά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.