Τι οδηγεί έναν/μία Ζυγό στο να βάλει τέλος σε μία σχέση;

Ήταν η ώρα να μιλήσουμε και τον Ζυγό και μιας και σήμερα πιάνουμε την θεματική του χωρισμού, θα τον δούμε πώς βιώνει τις άσχημες στιγμές του αισθηματικού του κόσμου, καθώς ο Ήλιος έχει πλέον εισέλθει στον Ζυγό. Είναι ώρα να δούμε το τι μπορεί να οδηγήσει ένα/μία Ζυγό στο να βάλει τέλος σε μία σχέση.
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο της αρμονίας. Επιθυμεί συναισθήματα δυνατά και ουσιαστικά. Πολλές φορές, ακόμα και σε μικρές περιπέτειες, βάζει τα συναισθήματά του μπροστά. Πόσο μάλλον σε μία σχέση. Έτσι λοιπόν, εάν ο/η Ζυγός δεν αισθανθεί πως ο/η σύντροφός του ανταποδίδει αυτά τα συναισθήματα, εύκολα θα θελήσει να βάλει τέλος στη σχέση.

Γενικά, λόγω του ότι συνήθως εσωτερικεύει τα συναισθήματά του, είναι πολύ πιθανόν να έχουν παρουσιαστεί προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να επιλυθούν, αν έκανε μία συζήτηση με τον/την σύντροφό του. Όμως, αυτή η εσωτερίκευση θυμού, οργής, πόνου, λύπης, τον οδηγούν σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Συνήθως τον χωρισμό τον έχει πάρει απόφαση από καιρό, όταν όμως σου το ανακοινώσει, πιθανότατα δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί.

Λόγω του ότι έχει συνήθως την τάση να θεωρεί τον εαυτό του το αδικημένο πρόσωπο σε μία σχέση, αν τον πιέσεις να ανοιχτεί και να σου πει γιατί θέλει αυτόν τον χωρισμό, το πιθανότερο είναι πως τελικά θα σου απαντήσει πως ο ίδιος εργαζόταν πολύ για αυτή τη σχέση, αλλά εσύ όχι. Θα σου δώσει χιλιάδες παραδείγματα για να σου εξηγήσει πως δεν έδειχνες το ενδιαφέρον που έπρεπε στη χέση σας. Ακόμα και αν δεν στο πει, συνήθως αυτός είναι ο κυριότερο λόγος για τον οποίον ένας/μία Ζυγός χωρίζει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.