Της Καρδιάς το Τικ -τακ

Όπως περπατάς στο δρόμο αμέριμνη, προσπαθώντας να φτάσεις στην κοριτσοπαρέα σου όσο πιο γρήγορα μπορείς, ώστε να συζητήσετε το φλέγον ζήτημα του ποιος από τους γνωστούς σας θα ήταν ο πιο σeξυ διαγωνιζόμενος, εάν έπαιρνε μέρος στο σαρβάηβορ, τον εβλέπεις και μένεις. Το παιδί είναι θεός . Και αρχίζει της καρδιάς το τικ – τακ, αν να είσαι σε αλησμόνητες ρεμπέτικες πατρίδες. Γιατί περπατά με βήμα αντρίκιο, αλλά ταυτόχρονα έλεγκαντ. Το βλέμμα του είναι γλυκό, αλλά παράλληλα βαθυστόχαστο. Το σώμα του είναι σαν αρχαίου ολύμπιου θεού και δεν υπάρχει αλλά. Εκείνη τη στιγμή ξεχνάς εντελώς τις φίλες σου. Θες και πρέπει να του μιλήσεις. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα, αδειάζεις το μυαλό σου και τον πλησιάζεις με βήμα αποφασιστικό.
Τελικά φτάνεις μπροστά του, τον κοιτάς στα μάτια και μένεις. Θες να πεις μια ατάκα, αλλά δεν μπορεί. Έχεις πάθει κοκομπλόκο από την ομορφιά του και αδυνατείς να ακούσεις καθαρά τις σκέψεις σου, μιας και τις επισκιάζει ο ήχος της καρδιάς σου. Λες ένα απλό "γεια", ενώ ο τύπος καταλαβαίνει αμέσως τι παίζει, απλά και μόνο κοιτώντας το βλέμμα σου. Αυτός ωστόσο απαντά το ίδιο ευγενικά, δείχνοντάς σου και εσένα πως του αρέσεις. Τότε αρχίζει να δένει το γλυκό. Λέτε γεια ο ένας στον άλλο για κανένα δεκάλεπτο, μέχρι που ο τύπος σου προτείνει να βγείτε για καφέ όπως είστε. Εσύ, μιας και είσαι στα συγκαλά σου, εννοείται πως δέχεσαι και πας μαζί του προς το μέρος που σου προτείνει.

Εκεί βρίσκεστε τα δυο σας, ενώ συζητάτε και κάνετε ερωτήσεις ο ένας για τη ζωή και την προσωπικότητα του άλλου, μέχρι που σας βρίσκει η νύχτα εκεί. Αφού έχει πάει τόσο αργά, το μανάρι το ατελείωτο σου προτείνει να πας σπίτι του. Εσύ δέχεσαι. Η νύχτα είναι πιο μαγική από ποτέ. Εσύ σκέφτεσαι πως είσαι πιο ευτυχισμένη από κάθε κορίτσι της παρέας σου και μετά θυμάσαι πως τις έχεις στήσει για δώδεκα περίπου ώρες. Τους κάνεις ένα τηλέφωνο και μαθαίνεις πως τελικά αποφάσισαν πως ο Σταύρος θα ήταν ο καλύτερος για το σαρβάηβορ, αλλά εσύ δεν ήσουν εκεί για να έχεις μια γνώμη. Δεν σε νοιάζει όμως, εσύ έχεις βρει τον διαγωνιζόμενο της καρδιάς σου.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.