Ο απόλυτος οδηγός για τον Δία στον Σκορπιό

Ζούμε μία κοσμική μετάβαση ασύλληπτων διαστάσεων φυσικά ο Δίας περνάει από κάθε ζώδιο κάθε 12 χρόνια, υπάρχει μια κανονικότητα στην διαδρομή του και η ενιαύσια επίσκεψη σε κάθε ζώδια είναι ένα σκαλοπάτι. Αυτή όμως τη φορά, με τον Πλούτωνα – άρχοντα του Σκορπιού – να είναι στον παρορμητικό σταυρό και τον Αιγόκερω, δίνοντας όλη την πραγματικότητα έτσι όπως την ξέρουμε, το πέρασμα του Δία στην σκοτεινή και μαγική επικράτεια του Σκορπιού έχει άλλο νόημα. Σας ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό για τον Δία στον Σκορπιό μέσα από τις απόψεις και τις θέσεις των μεγαλύτερων αστρολόγων – ερευνητών του κόσμου. Ενημερωθείτε από τους καλύτερους, κάντε το καλύτερο!
Ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες έντονες βαθιές καταδύσεις, στενές συγκρούσεις και απαραίτητες μεταμορφώσεις. Ο Ντιμίλ Πάιτζ, η Ρεβέκκα Φάρραρ, ο Φρέντερικ Στάινμαν, η Τζένιφερ Ρατσιόππι και ο Μπες Ματάσσα σας βοηθούν να περιηγηθείτε στον κύκλο του Δία 2017-2018 στον Σκορπιό ...

Ντανιέλ Πάιγ

"Ετοιμάστε τα δικά σας εργαλεία ..."

Ήρθε η ώρα να κάνετε συμβόλαια ψυχής σε άλλο επίπεδο! Η διέλευση του Δία μέσω του Ζυγού έθεσε την όποια σχέση σας σε αναζήτηση ισορροπίας και τώρα είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από το σκάφος σας και να μπείτε βαθιά στην καρδιά της εσωτερικής σας αλήθειας ... Ο Σκορπιός ζει για να νιώθει απόλυτη οικειότητα με μια άλλη ψυχή, αλλά μόνο όταν αναπτύσσουμε την οικειότητα μέσα στον εαυτό μας ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο με ένα άλλο άτομο.

Το μεγάλο σχέδιο του Δία να επεκτείνει θέλει να ψάξει και να ανακαλύψει όλα όσα μπορεί. Ως εκ τούτου, το ήμισυ αυτής της ενέργειας επιθυμεί να ξεφύγει χωρίς όρια, ενώ το άλλο είναι εστιασμένη κατάδυση βαθύτερα και βαθύτερα μέσα σας. Είναι μέσα σε αυτή την πολικότητα που το πάθος γεννιέται ...

Αυτή η διέλευση θα μας βοηθήσει να επεκταθούμε (Δίας) όπου οι βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς μας ευθυγραμμίζονται με την πορεία της ψυχής μας (Σκορπιός). Επειδή τόσο ο Δίας όσο και ο Σκορπιός μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολές κατά καιρούς (και οι δύο επιθυμούν να καταβροχθίσουν την αλήθεια με διαφορετικούς τρόπους), καθώς η διαμετακόμιση εξελίσσεται το 2018, μπορεί να αισθανθείτε μια συντριπτική εσωτερική ανάγκη να διερευνήσετε τα όρια μέχρι πνιγμού!

Θα είναι μια πραγματική δοκιμασία της ισορροπίας, ανάμεσα στο βάθος και την αποκάλυψη του ρυθμού του ταξιδιού σας, καθώς βυθίζεστε στο ασυνείδητο έδαφος, δεν υπάρχει αρχή ούτε τέλος.Θα εξαρτηθεί από εσάς και τα όριά σας "να γνωρίζετε πότε να τα κρατάτε, να γνωρίζετε πότε να τα διπλώνετε και να ξέρετε πότε θα φύγετε".

Ρεβέκκα Φαράρ

"Γεννήστε την αλήθεια μέσα από τις σκιές ..."

Αυτή η πλανητική μετατόπιση μας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε πραγματικά το σκοτάδι μας και τους τόπους που προτιμούμε να κρατάμε στις σκιές, τόσο συλλογικά όσο και προσωπικά. Ο Σκορπιός μας ζητά να βουτήξουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας και ο Δίας μας ζητά να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις βαθιές καταδύσεις για να μας ωθήσει προς μια ιδανική κοινωνία.

Ήρθε η ώρα να γεννηθεί μια νέα ηθική στάση στους αγώνες εξουσίας της κοινωνίας. Ελπίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον κύκλο για να ενδυναμώσουμε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, αναγνωρίζοντας πλήρως τη σκιά μας και τη ζημία που προκαλεί η υπερκατανάλωση, τη ζημία που έχει προκαλέσει τον πλανήτη μας, λαμβάνοντας υπόψη το παγκόσμιο εισόδημα και προβλέποντας μια κοινωνία που υπολογίζει πια τους καταπιεσμένους πληθυσμούς.

Τζενιφερ Ρατσιόπι

"Εξαιρετικά ενεργή λίμπιντο & υποβρύχια επούλωση ..."

Καθώς ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα ταξιδεύει μέσα από τον σeξι Σκορπιό, ετοιμαστείτε να φέρετε τη λίμπιντο σας σε μια εγκοπή, να αποκαλύψετε μυστικά και να αγγίξετε θέματα ταμπού .

Ενώ αυτό θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό για τους Σκορπιούς ανεξάρτητα από το τι αστρολογικό μακιγιάζ φοράει ο χάρτης σας ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε το βάθος που προσφέρει η διαμετακόμιση και να βγάλετε τους πόθους στην κορυφή.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέσω του Σκορπιού, ο Δίας θα κάνει ένα πλούσιο τρίγωνο εκδήλωσης στον Ποσειδώνα, υποστηρίζοντας τα κέρδη στις πνευματικές μας πρακτικές και τις ψυχολογικές εξερευνήσεις. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με την αυξανόμενη δημοτικότητα των τελετών που βασίζονται σε φαρμακευτικά φυτά - αλλά να προσέχετε για κάθε είδους εθισμό, δεν είναι καιρός να φλερτάρετε με κάθε είδους κατάχρηση ουσιών.

Δεδομένου ότι οι όψεις του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15 Ιανουαρίου είναι σημαντικές και θετικές – εξάγωνο -  θα έχουμε την επιμονή να πάμε μακριά για την εκπλήρωση των ονείρων μας. Και αργότερα στον κύκλο, την 1η Νοεμβρίου, ο πλανήτης θα συναντήσει τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα σε μια υποστηρικτική γωνία εκδήλωσης. Ετοιμαστείτε για κάποια υπόγεια θεραπεία!

Φρέντερικ Στάινμαν

"Να μάθουμε να ζούμε με την τέχνη του πεθαμένου ..."

Εξ ορισμού, η ανάπτυξη είναι δυσάρεστη. Όπως τα φυτά, πρέπει να καταπολεμήσουμε εσωτερικά ή εξωτερικά τη βαρύτητα, προκειμένου να ξεσπάσουμε από το έδαφος. Αν μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε λουλούδι, έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον Δία στην επωφελή επέκταση του Σκορπιού.

Με τον Σκορπιό, κάθε μετασχηματισμός απαιτεί θάνατο ή θυσία. Αν θυσιάσουμε αυτό που δεν χρειάζεται πλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρο για κάτι νέο. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τι ρίχνετε στη φωτιά και να ανοίξετε τον εαυτό σας στην αναγέννηση.

Σε ευρύτερη κλίμακα, καθώς ο Δίας παρουσιάζεται στο γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ γύρω στις 8 Νοεμβρίου, θα μπορούσε να υπάρξει η ευκαιρία για εκλεγμένους αξιωματούχους να ξεφύγουν από το πολιτικό αδιέξοδο και να κάνουν ό, τι είναι πραγματικά καλύτερο για τη χώρα αυτή.

Καθώς ο Σκορπιός έχει επίσης σχέση με τις επενδύσεις, αυτός ο κύκλος θα μπορούσε επίσης να φέρει ευκαιρίες για επιχειρηματίες και εφευρέτες.

Η θυσία δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά μπορεί να αισθάνεται  κάποιος πιο αισιόδοξος αυτή τη στιγμή. Και αν ευθυγραμμιστούμε με τις υψηλότερες αρχές και ιδανικά μπορούμε να διαβεβαιώσουμε το σύμπαν ότι θα έχουμε μια ένδοξη αναγέννηση. Αυτό το ταξίδι θα μας επιτρέψει να λάβουμε περισσότερη δημιουργικότητα, περισσότερο μαγνητισμό και περισσότερες ευκαιρίες για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους μέσω της διαδικασίας θανάτου και αναγέννησης.

Μπεσς Ματάσα

"Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σου;"

Είναι η εποχή των λουλουδιών, οι κοσμικοί βοτανολόγοι και ο Δίας στον Σκορπιό θέλουν να σκάβετε με τα χέρια σας την πλούσια σκουρόχρωμη γη και να γιορτάζετε πλήρως τους κύκλους της λαχτάρας για να χάσετε και να μάθετε να αγαπάτε και πάλι ...

Η γεύση του Σκορπιού έχει την ενέργεια του νερού, είναι το υγρό που ασβεστοποιεί τα κάστρα πάγου. Ωστόσο, αυτή η ανώτατη οκτάβα έκφρασης σημείων είναι η προθυμία να χαλαρώσουμε, να ανοίξουμε τις παλάμες μας και να αφήσουμε τις στενές συγκρούσεις με τις πιο έντονες επιθυμίες μας να μας λιώσουν σε καθαρό χρυσό.

Εμπλουτισμένος με την περιδινήτρια νοητική ερήμωση της Δύσης, της ελεύθερης διαστολής, είναι μια στιγμή να πάρετε ό, τι σας έλειψε και τελικά να αφήσετε την καρδιά σας να ξεπαγώσει. Αφήστε την να κορεστεί σαν διψασμένη γη και τροφοδοτήστε τη χυμώδη αναγέννηση. Να ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε απόλυτα τις εποχές της ζωής σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία

{picture#https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/11899803_116263145390444_4403663567556260821_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1a992c7c0e63a46bb35eb76f9f4e6d2c&oe=5BF1E53F } Καθώς γεννημένη σε νησί τα άρθρα μου είναι αλμυρά!!! {facebook#https://www.facebook.com/profile.php?id=100010202767105&ref=br_rs}

Κώστας Παπαναστασίου

{picture# https://lh3.googleusercontent.com/-9Qe5ad_fMIM/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABQ/_kyBKH0v1JE/s60-p-rw-no-il/photo.jpg} Από τις πιο δυνατές πένες! {facebook#https://www.facebook.com/papanastasiou.kostas } {google#https://plus.google.com/u/0/108740240946803738087 }

Newsroom - Plus live

{picture# https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22221934_2103755426522431_6681957883390684630_n.jpg?_nc_cat=0&oh=710aae13542340e675df7e4673347b78&oe=5BEED0A1} Το 1ο ειδησιογραφικό χέρι του pluslive.gr {facebook#https://www.facebook.com/PlusliveGreece} {twitter#https://twitter.com/pluslivegr} {google#https://plus.google.com/u/0/+Pluslivegr}

Παναγιώτα Γορδίου

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-T1lriGYbOKY/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAADg/UNpxTEbLavA/s60-p-rw-no-il/photo.jpg} Σχολιάζει την επικαιρότητα και όχι μόνο! {facebook#https://www.facebook.com/panagiota.gordiou} {google#https://plus.google.com/u/0/110036267089430095283?tab=jX}
Από το Blogger.