Όσα Παίρνει ο Μάναρος

Είναι ο τύπος ο αντρουά, ο μπρουτάλ, ο βάναυσος. Είναι εκείνος που σ' αρπάζει και σε στριφογυρίζει σαν τυφώνας, σα θύελλα, σαν μίξερ. Τον βλέπεις και παραδίδεσαι αυτόματα. Δεν θες τίποτα άλλο, εκτός από το να υποκύψεις στη μαναριωσύνη του. Δε θες να δείξει έλεος, θες να δείξει μπράτσα και άτιτιουντ. Σε κοιτάει με βλέμμα σπινθηροβόλο, ωσάν τον Μπρους τον Μπάνερ λίγο πριν εκραγεί εντελώς και γίνει Χαλκ με τα όλα του. Μα εσύ θες να δεις την έκρηξη . Θέλεις να τον δεις να γίνεται πράσινος σαν μπρόκολο, να σε αρπάξει και να σου πει: "Είσαι δικός μου τώρα".
Ωστόσο εκείνη τη στιγμή θυμάσαι πως έχεις πιει δυόμισι μπουκάλια μέχρι να σκάσει αυτός μύτη στο πάρτι επομένως το ξανασκέφτεσαι: "Βρε, μήπως είμαι απλά ντίρλα;" Βρε, μήπως; Η πιο πιθανή απάντηση είναι: ναι, είσαι. Ωστόσο είσαι τόσο τρελαμένος με την πάρτη του που δεν μπορείς να αντισταθείς, δε θες τίποτα άλλο παρά να κάνεις κίνηση στο μανάρι το εξωγήινο. Θες πυρηνική έκρηξη και ερωτισμό ταυτόχρονα. Θες γλυκά φιλιά κι υποταγή. Κάποια στιγμή τον ακούς να ουρλιάζει και τρελαίνεσαι! Εκείνη τη στιγμή δε σου φαίνεται περίεργο (μιας και είσαι ντίρλα), αλλά θες να παραδοθείς στη χάρη του. Λιποθυμάς. Συμβαίνει.

Το επόμενο πρωί έχεις ξυπνήσει σπίτι θεοκαταπιασμένος πάνω στον καναπέ, ενώ χρειάζεσαι οκτώ ασπιρίνες για να στρώσεις. Παρ' όλα αυτά σου έρχεται στο μυαό ο Χαλκ και αρχίζεις να θυμάσαι τον κομμάτι το έξαλλο. Παίρνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς τον δικό σου για να τον ρωτήσεις τι παίζει με τον τύπο και τι ώρα θα σου τον γνωρίσει. Ο φίλος σου δε θυμάται κανένα Χαλκ και ο μόνος υπερβολικά μυώδης τύπος ο οποίος φώναζε ήταν ο υδραυλικός, ο γείτονας ο οποίος ήρθε για να κάνει παράπονα . Το σκέφτεσαι. Δε χαλιέσαι. Και πάλι ζητάς το νούμερό του. Δεν πήγε όπως ήλπιζες ωστόσο, μιας και ο τύπος είναι oμοφοβικός. Δεν πειράζει, έχεις μια τρελή ιστορία να αφηγηθείς αύριο στην παρέα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.